Vicele Toma va fi vocea botoșănenilor la Nova Apa Serv

Vicele Toma va fi vocea botoșănenilor la Nova Apa Serv

 

Viceprimarul Liviu Toma a fost desemnat de către aleșii locali, reprezentant al municipiului Botoșani în Adunarea Generală  a Acționarilor la societatea comercială Nova Apa Serv SA.

Președintele Consiliului de Administrație al companiei de apă a solicitat desemnarea reprezentantului legal al Unității Administrativ Teritoriale al municipiului Botoșani și se pare că desemnarea viceprimarului Liviu Constantin Toma va fi o nucă tare.

Vicele de la municipiu va fi vocea abonaților botoșăneni în modul de reprezentativitate al intereselor acestora la nivelul societății Nova Apa Serv SA. Se știe că la nivel de Botoșani problemele cu rețeaua de apă nu sunt puține, în special avariile constituind aspecte negative cu care se confruntă abonații.

“Am expertiza necesară pentru a fi o voce avizată pentru a putea reprezenta interesele botoșănenilor. După cum bine știți, în mandatul pe care l-am avut la nivel de Consiliu Județean, am avut în calitate de vicepreședinte, coordonarea activității societății Nova Apa Serv. Consider că mi-am dus la îndeplinire sarcinile de serviciu, ceea ce sper că voi face și la nivel de Primărie, în calitate de viceprimar”, a declarat Liviu Toma.

Cu toate că ponderea abonaților companiei de apă de la nivelul municipiului Botoșani este destul de semnificativă, în ultimii ani reprezentanții municipalității nu prea și-au dat interesul pentru rezolvarea problemelor, eschivându-se de faptul că nu au niciun fel de putere de decizie. Se pare că de această dată, viceprimarul Toma poate fi o voce pro abonaților botoșăneni.

 

 

Spune-ne opinia ta