Vicele Buhăianu vrea echipă cu membrii CL și colegii din Executiv

Vicele Buhăianu vrea echipă cu membrii CL și colegii din Executiv

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei nu a stabilit încă prerogativele celor doi viceprimari, dar acest lucru nu îi împiedică pe cei doi membri ai Executivului să-și previzioneze activitatea.

În cazul viceprimarului Bogdan Buhăianu, se pare că acesta va coordona activitatea noului serviciu înființat la nivelul Primăriei care se ocupă de administrarea piețelor, oboarelor și cimitirelor.

Am venit cu entuziasm și plăcere în cadrul Primăriei Botoșani. Pot să zic că fac administrație publică de 6-7 ani de zile. Am plecat de la Urban Serv dintr-un colectiv frumos format. Într-un an jumătate mi-am propus câteva țeluri pe care le-am dus la îndeplinire. Eficientizarea parcului auto, eficientizarea activității personalului TESA plus majorarea salariilor fiind câteva din obiectivele atinse Știm ce avem de făcut la nivelul Primăriei împreună cu domnul primar Cosmin Andrei și vom duce la îndeplinire toate promisiunile făcute înainte de a accesa aceste posturi în urma votului cetățenilor”, a mai completat viceprimarul.

Până să devină viceprimar, Bogdan Buhăianu a deținut pe rând, membru al Consiliului de Administrație al societății Eltrans SA, ulterior ocupând funcția de director la aceeași societate de transport public local, într-un final fiind pe o perioadă de un an jumătate fotoliul de director general al societății Urban Serv SA.

 

Spune-ne opinia ta