Vezi cine a câştigat alegerile la Vlăsineşti!

Locuitorii din comuna Vlăsineşti care au ieşit, duminică, la urne şi-au ales noul primar, rezultatul obţinut de noul şef al administraţiei publice locale fiind unul zdrobitor.

Vezi cine a câştigat alegerile la Vlăsineşti!

Cele mai multe voturi, respectiv 75,76%, le-a obţinut candidatul PSD, Andrei Bouariu. Social-democraţii păstrează astfel funcţia de primar al comunei Vlăsineşti, rămasă liberă după plecarea în Parlament a lui Lucian Turfin.

De altfel, victoria noului primar a fost anunţată pe o reţea de socializare de senatorul Lucian Trufin.

"Felicitări domnule Primar ANDREI BOUARIU. Ca vlăsineștean sunt mândru că de-acum înainte voi fi reprezentat de un om al cărui potențial l-am intuit din prima clipă, un tânăr pe care l-am luat cu drag sub aripa mea și în ale cărui mâini las cu încredere destinele Vlășineștiului. Dincolo de bucuria momentului, domnule Primar, vă așteaptă o misiune de maximă responsabilitate, pe care îmi doresc să o duceți mai departe cu onoare. Vă voi fi alături și vă voi susține pentru dezvoltarea Vlăsineștiului!", a postat Trufin pe Facebook. 

Principalul contracandidat al lui Bouariu a fost liberalul Ionel Oniciuc. Acesta a obţinut în cele trei secţii de votare 304 voturi, reprezentând un procent de 20,13%. Candidatul ALDE a obţinut 17 voturi-1,13%, iar candidatul PMP a obţinut 45 de voturi-2,98%.

La secţia din satul Miron Costin, social-democratul Andrei Boariu a obţinut 129 de voturi, liberalul Ionel Oniciuc 83 de voturi, Mihai Cojocariu, de la ALDE, 2 voturi, iar Cornel Velniciuc, de la PMP, tot 2 voturi.

La secţia din Vlăsineşti voturile obţinute sunt: Andrei Bouariu-638, Ionel Oniciuc-65, Mihai Cojocariu-11, Cornel Velniciuc-40.

La secţia din Sârbi voturile obţinute sunt: Andrei Bouariu-377, Ionel Oniciuc-156, Mihai Cojocariu-4, Cornel Velniciuc-3

Foto: Andrei Bouariu


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
804

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
202

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
243

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...