Vezi cine a câştigat alegerile la Vlăsineşti!

Locuitorii din comuna Vlăsineşti care au ieşit, duminică, la urne şi-au ales noul primar, rezultatul obţinut de noul şef al administraţiei publice locale fiind unul zdrobitor.

Vezi cine a câştigat alegerile la Vlăsineşti!

Cele mai multe voturi, respectiv 75,76%, le-a obţinut candidatul PSD, Andrei Bouariu. Social-democraţii păstrează astfel funcţia de primar al comunei Vlăsineşti, rămasă liberă după plecarea în Parlament a lui Lucian Turfin.

De altfel, victoria noului primar a fost anunţată pe o reţea de socializare de senatorul Lucian Trufin.

"Felicitări domnule Primar ANDREI BOUARIU. Ca vlăsineștean sunt mândru că de-acum înainte voi fi reprezentat de un om al cărui potențial l-am intuit din prima clipă, un tânăr pe care l-am luat cu drag sub aripa mea și în ale cărui mâini las cu încredere destinele Vlășineștiului. Dincolo de bucuria momentului, domnule Primar, vă așteaptă o misiune de maximă responsabilitate, pe care îmi doresc să o duceți mai departe cu onoare. Vă voi fi alături și vă voi susține pentru dezvoltarea Vlăsineștiului!", a postat Trufin pe Facebook. 

Principalul contracandidat al lui Bouariu a fost liberalul Ionel Oniciuc. Acesta a obţinut în cele trei secţii de votare 304 voturi, reprezentând un procent de 20,13%. Candidatul ALDE a obţinut 17 voturi-1,13%, iar candidatul PMP a obţinut 45 de voturi-2,98%.

La secţia din satul Miron Costin, social-democratul Andrei Boariu a obţinut 129 de voturi, liberalul Ionel Oniciuc 83 de voturi, Mihai Cojocariu, de la ALDE, 2 voturi, iar Cornel Velniciuc, de la PMP, tot 2 voturi.

La secţia din Vlăsineşti voturile obţinute sunt: Andrei Bouariu-638, Ionel Oniciuc-65, Mihai Cojocariu-11, Cornel Velniciuc-40.

La secţia din Sârbi voturile obţinute sunt: Andrei Bouariu-377, Ionel Oniciuc-156, Mihai Cojocariu-4, Cornel Velniciuc-3

Foto: Andrei Bouariu


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Instituția Prefectului din Botoșani face angajări

astăzi, 12:06
251

Prefectura Botoșani se numără printre instituțiile care organizează la început de an concursuri pentru ocuparea unor posturi din aparatul propriu, posturi care sunt vacante.Potrivit pre...

22 de candidați înscriși la concurs pentru un post la Serviciul Permise. Toate dosarele au fost respinse!

astăzi, 11:51
379

Concurență acerbă pentru ocuparea unui post scos la concurs de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Botoșani.Nu mai puțin de 22 de persoa...

Ședință de Consiliu Județean cu acuzații privind repartizarea banilor pentru primării!

astăzi, 10:59
186

Consilierul Mirela Saucă a reproșat faptul că proiectele de hotărâre au ajuns la consilieri cu puțin timp înainte de ședința extraordinară, motiv pentru care nu au putut fi consult...