VESTI BUNE: Drumurile au intrat in atentia autoritatilor botosanene!

VESTI BUNE: Drumurile au intrat in atentia autoritatilor botosanene!
Prefectul judetului Botosani, Cristian Roman, a anuntat astazi ca drumurile din judet, care au dat atatea batai de cap soferilor, au intrat in atentia autoritatilor.

Astfel, in urma unor discutii purtate in aceste zile la Bucuresti, la Compania Nationala de Autostrazi, s-a luat in discutie, punctual, starea drumurilor din Botosani. Se are in vedere, pentru inceput, licitatia anuala pentru reparatii capitale si modernizari la DN 28B, Targu Frumos - Botosani.

"Este vorba despre un contract pe doi ani, lucrarile urmand sa inceapa din 2009", a precizat prefectul Cristian Roman.

De asemenea, se va realiza un studiu de fezabilitate pentru DN 24C, frontiera de est a Romaniei. Din cauza lipsei fondurilor, drumul va fi introdus intr-un program european, urmand sa se identifice si absoarba banii necesari.

O urgenta o reprezinta si DN 29D, zona Dealul Mare, un drum in care s-au investit in ultimii ani sume mari de bani.

"Avem in vedere realizarea viaductului pentru o distanta de 159 de metri liniari. Proiectul va avea o desfasurare de 2 ani, cu incepere in 2009. De asemenea, se va stabili daca va fi implicat acelasi constructor sau altul", a mentionat prefectul de Botosani, avand in vedere ca la Dealul Mare drumul s-a surpat in anii trecuti cu doar cateva zile inainte de a avea loc receptia oficiala a lucrarilor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
857

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
264

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
1094

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...