Urban Serv vrea să schimbe modalitatea de comercializare a brazilor în Piaţa Centrală

Noi reguli vor fi impuse comercianţilor care vor să îşi vândă iarna aceasta brazii în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani. 

Urban Serv vrea să schimbe modalitatea de comercializare a brazilor în Piaţa Centrală

Societatea Urban Serv vrea să introducă anul acesta o nouă modalitate de comercalizare a brazilor în Piaţa Centrală din municpiul Botoşani.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serb, susţine că vrea să adopte modelul practicat în alte oraşe ale ţării şi anume să fie închiriată o anumită locaţie comarciaţilor, care vor trebui să se autorizeze singuri pentru a putea vindei brazii.

Până acum, societatea Urban Serv era cea care se autoriza pentru a putea fi comercializaţi brazii în Piaţa Centrală.

“Vom închiria o suprafaţă de teren comercianţilor de brazi, iar aceştia vor trebui să se auorizeze. Până acum, noi ne autorizam, ca şi cum noi am fi comercializat brazii. Noi eram cei care suportam consecinţele”, a precizat Simion Drelciuc.

Măsura va fi supusă spre aprobare şi autorităţilor locale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

astăzi, 20:50
285

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

astăzi, 16:05
555

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

astăzi, 14:37
261

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...