Urban Serv vrea să schimbe modalitatea de comercializare a brazilor în Piaţa Centrală

Noi reguli vor fi impuse comercianţilor care vor să îşi vândă iarna aceasta brazii în Piaţa Centrală din municipiul Botoşani. 

Urban Serv vrea să schimbe modalitatea de comercializare a brazilor în Piaţa Centrală

Societatea Urban Serv vrea să introducă anul acesta o nouă modalitate de comercalizare a brazilor în Piaţa Centrală din municpiul Botoşani.

Simion Drelciuc, directorul Urban Serb, susţine că vrea să adopte modelul practicat în alte oraşe ale ţării şi anume să fie închiriată o anumită locaţie comarciaţilor, care vor trebui să se autorizeze singuri pentru a putea vindei brazii.

Până acum, societatea Urban Serv era cea care se autoriza pentru a putea fi comercializaţi brazii în Piaţa Centrală.

“Vom închiria o suprafaţă de teren comercianţilor de brazi, iar aceştia vor trebui să se auorizeze. Până acum, noi ne autorizam, ca şi cum noi am fi comercializat brazii. Noi eram cei care suportam consecinţele”, a precizat Simion Drelciuc.

Măsura va fi supusă spre aprobare şi autorităţilor locale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
840

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1686

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1927

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...