Urban Serv trebuie sa plateasca 15.000 de lei pentru moartea unui om

Urban Serv trebuie sa plateasca 15.000 de lei pentru moartea unui om
Stefan Andrisan a fost victima unui accident in ziua de 6 septembrie, baiatul de 19 ani cazand din copac pe cand lucra in incinta cimitirului Pacea, la lucrari de toaletare.

Transferat cu ambulanta la Iasi, la Neurochirurgie, baiatul a decedat pe sectia ieseana de reanimare noua zile mai tarziu, perioada in care s-a aflat in stare de coma.

Din ancheta Inspectoratului Teritorial al Muncii reiese ca nu s-au luat masuri suficiente impotriva riscului caderii lucratorului de la inaltime, in timpul deplasarii acestuia de la o pozitie de lucru la alta.

De asemenea, nu a fost desemnat un lucrator competent, care sa exercite controlul permanent privind respectarea masurilor de securitate si sanatate la locul de munca, nu s-a utilizat echipamentului individual de protectie pentru lucrul la inaltime corespunzator.

Urban Serv se face, astfel, vinovata de nerespectarea normelor privind sanatatea si securitatea in munca, fiind sanctionata cu 15.000 de lei.

Conducerea Urban Serv a anuntat ca va contesta masura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

astăzi, 18:11
167

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și ...

Alerta in Germania: Cel putin 14 oameni au fost injunghiati intr-un autobuz

astăzi, 18:03
521

Cel putin 14 persoane au fost ranite dupa ce un individ a comis vineri un atac cu un cutit intr-un autobuz, in oraselul Lubeck, situat in nordul Germaniei.Potrivit surselor citate de site-ul Lubec...

Gheorghe Hagi, cel mai experimentat antrenor din Liga 1. Pe ce loc se află antrenorul FC Botoșani!

astăzi, 15:33
273

Gheorghe Hagi este cel mai experimentat dintre cei 14 tehnicieni care iau startul în ediția 2018-2019 a Ligii 1.  În plus, antrenorul Viitorului este singurul care are în palma...