Urban Serv trebuie sa plateasca 15.000 de lei pentru moartea unui om

Urban Serv trebuie sa plateasca 15.000 de lei pentru moartea unui om
Stefan Andrisan a fost victima unui accident in ziua de 6 septembrie, baiatul de 19 ani cazand din copac pe cand lucra in incinta cimitirului Pacea, la lucrari de toaletare.

Transferat cu ambulanta la Iasi, la Neurochirurgie, baiatul a decedat pe sectia ieseana de reanimare noua zile mai tarziu, perioada in care s-a aflat in stare de coma.

Din ancheta Inspectoratului Teritorial al Muncii reiese ca nu s-au luat masuri suficiente impotriva riscului caderii lucratorului de la inaltime, in timpul deplasarii acestuia de la o pozitie de lucru la alta.

De asemenea, nu a fost desemnat un lucrator competent, care sa exercite controlul permanent privind respectarea masurilor de securitate si sanatate la locul de munca, nu s-a utilizat echipamentului individual de protectie pentru lucrul la inaltime corespunzator.

Urban Serv se face, astfel, vinovata de nerespectarea normelor privind sanatatea si securitatea in munca, fiind sanctionata cu 15.000 de lei.

Conducerea Urban Serv a anuntat ca va contesta masura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
329

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
588

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
495

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...