Unde îşi petrec şefii administraţiei locale sărbătorile de Paşti!

Unde îşi petrec şefii administraţiei locale sărbătorile de Paşti!

Şefii administraţiei publice locale şi judeţene din Botoşani şi-au făcut deja planurile pentru sărbătorile pascale. Aceştia le vor petrece alături de familie, fie în Botoşani, fie în alte judeţe din ţară.

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, va fi de Paşti alături de soţie şi de cei doi copii. Reprezentantul Guvernului în teritoriu aşteaptă să ajungă acasă şi fiica sa, care este studentă la Medicină, în Bucureşti, după care va pleca să petreacă sărbătorile în alt judeţ.

“Sărbătorile pascale le voi petrece împreună cu familia. Este un moment important pentru noi, vine şi fata acasă şi vrem să fim împreună că ne bucurăm de aceste sărbători”, a spus prefectul Dan Şlincu.

Şi primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, va fi de Paşte în sânul familiei. Acesta va merge în noaptea de Înviere la Biserică pentru a lua Lumină, iar mai apoi va merge la cimitir,  la mormântului tatălui său.

“Sărbătorile le voi petrece acasă. Am avut nişte evenimente în ultima perioadă şi voi merge la cimitir. Pentru toţi botoşănenii le doresc să aibă sărbători cu lumină, linişte şi alături de familie fericiţi”, a fost mesajul primarului Cătălin Flutur.

 Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, va petrece de sărbători tot alături de rude, la București. 

 

Spune-ne opinia ta