Un primar sucevean îi cere ministrului Transporturilor modernizarea drumului naţional spre Dorohoi!

Un primar sucevean îi cere ministrului Transporturilor modernizarea drumului naţional spre Dorohoi!

 Ministrul Răzvan Cuc la Botoșani  Foto: Știri.Botoșani.Ro

Primarul unei comunei sucevene, Viorel Cucu, i-a înaintat o adresă oficială ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, prin care îi solicită acestuia alocarea de fonduri pentru modernizarea drumului naţional 29 A, care leagă comuna pe care o conduce de municipiul Dorohoi, din judeţul Botoşani.

Viorel Cucu, primarul comunei Adâncata, a precizat că a participat săptămâna trecută la o întâlnire de lucru pe care ministrul Transporturilor a avut-o în judeţul Botoşani, acestuia fiindu-i adus la cunoştinţă că DN 29A nu a fost modernizat niciodată de la darea lui în folosinţă, în anii ‘60. Viorel Cucu a precizat că un memoriu pe aceeaşi temă i-a fost transmis ministrului şi de mai mulţi primari din judeţul Botoşani, document pe care l-a semnat şi el, scrie Monitorul de Suceava.

Primarul din Adâncata a subliniat faptul că locuitorii comunei pe care o conduce sunt extrem de nemulţumiţi cu privire la actuala stare a drumului naţional 29A, subliniind că de ani de zile nu au fost realizate lucrări de reabilitare de anvergură. Viorel Cucu a ţinut să precizeze că recent, pe 1 martie (cu o zi înainte de venirea ministrului la Botoșani, n. Știri.Botoșani), la ultimele „intervenţii”, plombarea gropilor s-a făcut cu nisip.

Primarul a arătat că adresa pe care a transmis-o Ministerului Transporturilor a fost semnată de peste 350 de locuitori ai comunei Adâncata, aceştia fiind printre cei care sunt afectaţi direct de starea de degradare a DN 29A. Viorel Cucu a mai declarat că acest drum reprezintă un pericol public, având în vedere că este plin de gropi, dar şi că până în momentul de faţă în programele de investiţii modernizarea drumului de la Suceava la Dorohoi nu apare printre priorităţi, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...