Un liceu şi o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean, fără bani de salarii!

Un liceu şi o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean, fără bani de salarii!

Rectificarea bugetară anunţată pentru luna noiembrie este singura şansă pentru acoperirea salariilor la două dintre instituţiile aflate în subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” nu au bani pentru a plăti în luna decembrie salariile de pe noiembrie.

Reprezentanţii DGAPSC au fost de curând şi la Bucureşti şi au prezentat situaţia, primindu-se promisiuni că se vor da la rectificare fondurile necesare.

“La Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului avem o lună descoperită şi la fel Liceul Tehnologic Special “Ion Pillat”, de la Dorohoi nu sunt acoperite salariile. Am găsi o soluţie parţială pentru Ion Pillat să dăm noi de la Consiliul Judeţean, din rezerva noastră, dar la DGASPC nu putem că e sumă mare, 3,5 milioane de lei pe lună numai salarizarea”, a precizat Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
347

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
116

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
167

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...