Un consilier local se teme pentru siguranţa cetăţenilor! Solicitare pentru desfiinţarea unei terase

Un consilier local se teme pentru siguranţa cetăţenilor! Solicitare pentru desfiinţarea unei terase

În cadrul şedinţei de Consiliu Local, de joi, consilierul Cătălina Lupaşcu a adus în atenţia colegilor o situaţie existentă pe strada Săvenilor.

Lupaşcu a cerut date despre un fost local din zonă, care este în faliment, dar pe terasa căruia, la lăsarea întunericului se adună tot felul de persoane dubioase. Consilierul local este convins că persoanele respective încalcă legea şi a cerut luarea de măsuri.

“Aş dori un răspuns în scris privitor la situaţia din strada Săvenilor, aş vrea să ştiu dacă Disco-Bar Alex SRL, aflat în faliment, mai plăteşte redevenţă pentru concesiune terasă bar, situată în laterala blocului din strada Săvenilor 52. E o terasă abandonată, o zonă întunecoasă având în vedere că iluminatul public pe strada Săvenilor este doar pe o singură parte şi este o zonă unde se ascund tot felul de cetăţeni care fac nu doar gălăgie ci şi multe alte lucruri în zona întunecoasă. Aş vrea să ştiu dacă se mai plăteşte redevenţă astfel încât să intervenim către cei care sunt în cauză şi eventual să se dărâme copertina să nu mai dăm posibilitatea nimănui să se ferească în întuneric şi să facă dverse lucruri mai puţin în conformitate cu legea”, a spus Cătălina Lupaşcu.

 

 

Spune-ne opinia ta