Un consilier local nu mai vrea abonamentul gratuit primit de la FC Botoşani

Un consilier local nu mai vrea abonamentul gratuit primit de la FC Botoşani

Un consilier municipal social-democrat şi-a anunţat colegii că renunţă la abonamentul pe care l-a primit gratis pentru a avea acces pe Stadionul Municipal la meciurile FC Botoşani.

Ioan Brânzei spune că are o “nemulţumire personală” vizavi de locul în care trebuie să stea la meciuri, şi anume lânga una dintre porţi. Consilierul a spus că preferă să îşi cumpere bilet întrucât are posibilitatea să obţină ce loc doreşte.

“Este o nemulţumire personală privitor la abonamentele, invitaţiile, care ni s-au dat pentru a participa la spectacolul sportiv de la Stadion. Eu sunt foarte mulţumit de activitatea colectivului de acolo, de faptul că echipa se află pe o poziţie bună din clasament şi se pare că şi în continuare vor merge bine. Am fost de două ori şi am constatat că am un loc la una din porţi. Nu ştiu dacă ceilalţi sunt în aceeaşi situaţie, dar după mine având în vedere că într-un alt mandat am ajutat la această asociere mai mult decât alţii, că era o opoziţie foarte puternică pentru această asociere, şi mi se pare că nu prea e în regulă. Eu prefer să returnez acest abonament şi să îmi cumpăr bilet când merg la Stadion”, a spus Ioan Brânzei.

“Vezi mai bine golurile”, a fost replica unui liberal. 

 

Spune-ne opinia ta