Ultimele examene pentru functiile de directori la deconcentratele din Botosani!

Astazi sunt programate sa se desfasoare ultimele examene pentru ocuparea functiilor de directori coordonatori adjuncti in institutiile deconcentrate botosanene.

Potrivit celor precizate de prefectul Cristian Roman, au ramas neocupate functii la Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale Botosani, Garda Financiara Botosani si Directia Generala a Finantelor Publice Botosani.

La Garda Financiara, examenul are loc dupa ce Constantin Munteanu, cel care a castigat initial concursul, nu a mai semnat contractul de management. Astazi, singurul inscris in competitie este Laur Nechita, comisar in cadrul institutiei.

Tot astazi sustine examen pentru postul de director coordonator adjunct, dar in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Botosani, si Petru Luca. Luca se afla la a doua incercare, dupa ce la primul examen nu a reusit sa obtina nota de trecere.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
24

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
193

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
154

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...