Turcanu: Noul vicepresedinte CJ va fi ales democratic!

Turcanu: Noul vicepresedinte CJ va fi ales democratic!

 Florin Turcanu: Nu am nimic cu colegii din Biroul politic PNL, ii respect, dar nu sunt legitimati de votul cetateanului!  

Reusita lui Florin Turcanu de duminica va naste noi dispute in Consiliul Judetean! Noul deputat de Botosani lasa vacant postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean.

Alegerea unui nou vicepresedinte nu mai pare atat de facila ca prima data, mai ales ca alianta PNL-PSD nu mai functioneaza la fel de bine ca in vara, cand a fost ales Florin Turcanu.

Turcanu spune ca noul vicepresedinte CJ va trebui ales de catre primarii si parlamentarii PNL, nu de anumite persoane din conducerea PNL.

Vreau ca democratia sa fie la ea acasa. In discutia avuta la Bucuresti, secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a spus de fata cu primarii din judet ca viitorul vicepresedinte va fi votat de catre primarii PNL din judetul Botosani. In plus, este normal sa voteze si parlamentarii, pentru ca suntem alesi de catre populatie. Nu am nimic cu colegii din birou, ii respect, dar nu sunt legitimati de votul cetateanului. Dumnealor au ajuns in biroul politic asa cum au ajuns. Eu dat lista la fiecare. Votati pe asta, pe asta, pe asta. Si au votat. Acum vreau democratie! Nu am pe nimeni pe care sa il propun, dar vreau ca primarii si parlamentarii sa aleaga, a declarat Florin Turcanu, care duminica a castigat un post de deputat in Parlamentul Romaniei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
89

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
54

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
56

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...