Transportatorii din Botosani sunt interesati sa intre in legalitate!

Transportatorii din Botosani sunt interesati sa intre in legalitate!

 Voronenii au blocat anul trecut trecerea masinilor de mare tonaj  

Vrea sa faca ordine pe drumurile din judet! Seful Consiliului Judetean spera ca proprietarii masinilor de mare tonaj sa intre in legalitate, adica transportatorii sa plateasca taxele obligatorii.

Dorim ca toti transportatorii sa inteleaga ca prevederile legii trebuie respectate, nu sa se conformeze doar atunci cand sunt constransi sau prinsi in neregula. Apreciez ca pozitiva prima reactie a transportatorilor botosaneni la intalnirea de azi la ora 10.00. S-au prezentat foarte multi dintre cei care au fost invitati, chiar au depasit asteptarile. Cred ca e un semn bun si inseamna ca semnalele noastre au fost bine receptionate. Asta ne da speranta ca vom putea ajunge la o intelegere si o colaborare corespunzatoare de acum incolo, a declarat seful CJ Botosani, Mihai Tabuleac.

Conducerea CJ a precizat ca tarifele sunt la nivelul celor nationale, stabilite prin ordinul Ministerului Transporturilor. Nu a fost ridicata problema platii retroactive a taxei.

Cred ca fiecare trebuie sa isi faca treaba: DJDP, transportatorii, Politia Rutiera, Prefectura. Sa concureze la succesul acestei actiuni. Nu cred ca seful CJ trebuie sa le miste mainile si picioarele in mod analitic. Le-am cerut, le-am spus ce doresc de la ei si acum astept rezultatele, a spus Tabuleac.

In ce priveste suma estimata ca pierdere din cauza neglijentei manifestate de fosta conducere a DJDP in a incasa taxele, seful CJ spune ca exista un proces pe rol, niste atributii foarte clare pe care administratorul drumurilor judetene le are.

Trebuie sa vedem rezultatul, dar imi pun si eu intrebarea: ne concentram pentru ceea ce nu s-a facut in trecut sau pe ce avem de facut de acum inainte? Cred ca pentru ce a fost trebuie sa raspunda persoanele care au avut atributii si nu si le-au realizat, a incheiat Mihai Tabuleac.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
1

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
53

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1949

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...