Transferul terenului pentru locuințele medicilor, întârziat de lipsa unui document!

Transferul terenului pentru locuințele medicilor, întârziat de lipsa unui document!

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de Consiliu Județean de vineri a fost și un proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită a unui teren aparținând domeniului public al județului Botoșani, către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în vederea construirii de locuințe pentru salariați din domeniul sanitar botoșănean.

În debutul ședinței, președintele Costică Macaleți a anunțat că retrage proiectul întrucât nu există toate documentele necesare în vederea realizării acestui transfer. 

"Propun eliminarea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre deoarece nu am reușit să obținem până la ora ședinței numărul cadastral al terenului înscris în cartea funciară, sperăm să rezolvăm până la data limită de depunere a dcumentației", a precizat președintele Consiliului Județean.

Terenul pe care urmează a fi ridicate locuințele pentru medici, în suprafață de 2.802 metri pătrați, se află pe strada Ștefan cel Mare, în curtea Secției de Contagioase.

În total, ANL ar urma să construiască 40 de locuințe, jumătate dintre acestea urmând a fi ridicate într-o primă etapă. La ora actuală sunt depuse peste 20 de cereri din partea unor medici care solicită punerea la dispoziție a unei locuințe de serviciu.

ANL a înștiințat Consiliului Județean, în luna iunie, că obiectivul de investiții este inclus în anul 2017 în lista de finanțare aferentă proiectului de construcții locuințe pentru tineri și specialiști din domeniul sănătății, destinate închirierii. Termenul limită până la care trebuie înaintate documentele de către Consiliul Județean este 21 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Șefi cu salarii mai mici decât subordonații într-o instituție din Botoșani

astăzi, 16:55
451

Discrepanțele salariale majore apărute odată cu aplicarea noilor acte normative ce privesc salarizarea din sistemul bugetar este reclamată și de liderul de sindicat al unei instituții de cultur...

Protest în fața Instituției Prefectului din Botoșani!

astăzi, 10:18
521

Una dintre principalele revendicări ale sindicaliștilor de la Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa o reprezintă blocarea transferului taxelor sociale de la angajator către angajat....

Durerea angajaților de la Ambulanța Botoșani: Mașinile vechi cu care merg la intervenții!

astăzi, 09:50
610

Una dintre problemele cu care se confruntă angajații Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani a fost adusă în atenția parlamentarilor în Comisia pentru Dialog Social de vineri, d...