Trafic sufocat în Botoșani de șmecheri și lipsa semnalizării rutiere

Municipiul Botoșani suferă la capitolul semnalizare rutieră, aceeași problemă fiind și la nivelul județului, susține un membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani.

Trafic sufocat în Botoșani de șmecheri și lipsa semnalizării rutiere

Gheorghe Vâzdoagă a spus în cadrul unei ședințe a ATOP, ce a avut loc miercuri, că trebuie făcută o analiză a semnalizării rutiere, întrucât traficul în unele zone din oraș a devenit sufocant.

"Suferim foarte mult cu semnalizarea rutieră la nivelul municipiului, chiar și la nivelul județului. Nu știu cine trebuie să facă, la recomandarea poliției, a administratorului drumului. Este și acea problemă cu trasarea locurilor de parcare lângă trecerea de pietoni, chiar dacă este foarte adevărat că acolo este linie continuă și regulamentul spune foarte clar că pe linie continuă nu se parchează, dar având trasat locul de parcare, vine, pune și se trezește cu amenda în geam și nu este corect din punctul meu de vedere. În ultima perioadă de timp traficul în Botoșani a ajuns sufocant", a spus Gheorghe Vâzdoagă.

Membrul ATOP a spus că aceste probleme sunt amplificate și de comportamentul pe care îl au unii șoferi când sunt la volan.

"Sunt și șmecheri ai traficului rutier care fac slalom printre mașini, parchează pe două locuri de parcare și ca să ai un asemenea comportament trebuie să ai siguranța că nimeni nu o să te întrebe. Ca să ai un asemenea comportament, cred că cineva acolo sus îi iubește, nu pot crede că riscă un asemenea comportament în trafic. S-au înmulțit în ultima perioadă accidentele de circulație și sunt accidente grave", a mai spus Vâzdoagă.

 

 

Spune-ne opinia ta