Toate primariile trebuie sa aiba pagini de internet pana la 31 decembrie 2010

Toate primariile trebuie sa aiba pagini de internet pana la 31 decembrie 2010
În spiritul transparentei si al unei eficiente transmiteri a informatiilor publice de la emitenti la beneficiari, Institutia Prefectului Botosani a transmis primariilor din judet obligativitatea ca, până la 31 decembrie 2010, sa activeze o pagină de web.

Începând cu anul 2011, fiecare administraţie publică locală trebuie să posteze pe site-ul propriu documentele privind bugetul propriu, dar şi orice decizie luată la nivelul Consiliului Local.

Initiativa reprezentantului Guvernului in teritoriu continua, in fapt, o idee nascuta in anul 2010 la Botosani, cand a fost lansat portalul www.Comune.Botosani.Ro , idee la care deja au aplicat mai multi reprezentanti ai unitatilor administrativ-teritoriale din judet.

"Intrucat la nivelul judetului Botosani doar aproximativ 25% dintre primariile de comune au pagini web mai mult sau mai putin functionale, la inceputul acestui an am luat initiativa dezvoltarii unui portal care are ca tinta principala promovarea spatiului rural botosanean si a elementelor specifice, prin care fiecare comunitate locala se poate exprima, informa si dezvolta  - www.Comune.Botosani.Ro", declara Daniel Bucatariu, manager al proiectului.

Astfel, fiecare primarie poate beneficia de pagini web, gazduire site si acces la e-mail sub forma  primariacomunei@botosani.ro, mentenanta tehnica si actualizare cu continut al site-ului web. Din pagina principala a portalului vor putea fi accesate paginile de prezentare ale comunelor, dar acestea se vor regasi si la adrese web de forma www.primariacomunei.botosani.ro.

Se ofera conditii financiare ce permit plata esalonata a paginilor de internet, pe masura dezvoltarii lor, pana la termenul limita de 31 decembrie 2010, cand acestea trebuie sa fie operationale, a mai precizat Daniel Bucatariu.

In cadrul site-urilor, primariile pot publica hotarari ale consiliilor locale, anunturi publice, bugetele proprii, dar si informatii referitoare la proiectele in derulare, obiective turistice sau monografii locale. Toate acestea vor putea fi gestionate chiar de catre personalul primariilor, deoarece s-a creat posibilitatea administrarii continutului chiar de catre personalul primariei, dupa o minima instruire.

www.Comune.Botosani.Ro  destinat mediului administratiei publice locale, a fost lansat in mai 2010 de catre WEB EMOTION – companie specializata in web design si promovare online 

Pentru realizarea de site-uri puteti contacta:
Daniel Bucatariu
Manager de proiect
0747.112082
daniel.bucatariu@webemotion.ro    

Descarca AICI:

Oferta web design pagini ale comunelor din judetul Botosani
Model pagina web comuna  _1
Model pagina web comuna_2

 

Material publicitar.


 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
41

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
176

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
405

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...