Toate primariile trebuie sa aiba pagini de internet pana la 31 decembrie 2010

Toate primariile trebuie sa aiba pagini de internet pana la 31 decembrie 2010
În spiritul transparentei si al unei eficiente transmiteri a informatiilor publice de la emitenti la beneficiari, Institutia Prefectului Botosani a transmis primariilor din judet obligativitatea ca, până la 31 decembrie 2010, sa activeze o pagină de web.

Începând cu anul 2011, fiecare administraţie publică locală trebuie să posteze pe site-ul propriu documentele privind bugetul propriu, dar şi orice decizie luată la nivelul Consiliului Local.

Initiativa reprezentantului Guvernului in teritoriu continua, in fapt, o idee nascuta in anul 2010 la Botosani, cand a fost lansat portalul www.Comune.Botosani.Ro , idee la care deja au aplicat mai multi reprezentanti ai unitatilor administrativ-teritoriale din judet.

"Intrucat la nivelul judetului Botosani doar aproximativ 25% dintre primariile de comune au pagini web mai mult sau mai putin functionale, la inceputul acestui an am luat initiativa dezvoltarii unui portal care are ca tinta principala promovarea spatiului rural botosanean si a elementelor specifice, prin care fiecare comunitate locala se poate exprima, informa si dezvolta  - www.Comune.Botosani.Ro", declara Daniel Bucatariu, manager al proiectului.

Astfel, fiecare primarie poate beneficia de pagini web, gazduire site si acces la e-mail sub forma  primariacomunei@botosani.ro, mentenanta tehnica si actualizare cu continut al site-ului web. Din pagina principala a portalului vor putea fi accesate paginile de prezentare ale comunelor, dar acestea se vor regasi si la adrese web de forma www.primariacomunei.botosani.ro.

Se ofera conditii financiare ce permit plata esalonata a paginilor de internet, pe masura dezvoltarii lor, pana la termenul limita de 31 decembrie 2010, cand acestea trebuie sa fie operationale, a mai precizat Daniel Bucatariu.

In cadrul site-urilor, primariile pot publica hotarari ale consiliilor locale, anunturi publice, bugetele proprii, dar si informatii referitoare la proiectele in derulare, obiective turistice sau monografii locale. Toate acestea vor putea fi gestionate chiar de catre personalul primariilor, deoarece s-a creat posibilitatea administrarii continutului chiar de catre personalul primariei, dupa o minima instruire.

www.Comune.Botosani.Ro  destinat mediului administratiei publice locale, a fost lansat in mai 2010 de catre WEB EMOTION – companie specializata in web design si promovare online 

Pentru realizarea de site-uri puteti contacta:
Daniel Bucatariu
Manager de proiect
0747.112082
daniel.bucatariu@webemotion.ro    

Descarca AICI:

Oferta web design pagini ale comunelor din judetul Botosani
Model pagina web comuna  _1
Model pagina web comuna_2

 

Material publicitar.


 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 17:01
780

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

astăzi, 16:42
762

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

astăzi, 16:25
321

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...