Toate primariile trebuie sa aiba pagini de internet pana la 31 decembrie 2010

Toate primariile trebuie sa aiba pagini de internet pana la 31 decembrie 2010
În spiritul transparentei si al unei eficiente transmiteri a informatiilor publice de la emitenti la beneficiari, Institutia Prefectului Botosani a transmis primariilor din judet obligativitatea ca, până la 31 decembrie 2010, sa activeze o pagină de web.

Începând cu anul 2011, fiecare administraţie publică locală trebuie să posteze pe site-ul propriu documentele privind bugetul propriu, dar şi orice decizie luată la nivelul Consiliului Local.

Initiativa reprezentantului Guvernului in teritoriu continua, in fapt, o idee nascuta in anul 2010 la Botosani, cand a fost lansat portalul www.Comune.Botosani.Ro , idee la care deja au aplicat mai multi reprezentanti ai unitatilor administrativ-teritoriale din judet.

"Intrucat la nivelul judetului Botosani doar aproximativ 25% dintre primariile de comune au pagini web mai mult sau mai putin functionale, la inceputul acestui an am luat initiativa dezvoltarii unui portal care are ca tinta principala promovarea spatiului rural botosanean si a elementelor specifice, prin care fiecare comunitate locala se poate exprima, informa si dezvolta  - www.Comune.Botosani.Ro", declara Daniel Bucatariu, manager al proiectului.

Astfel, fiecare primarie poate beneficia de pagini web, gazduire site si acces la e-mail sub forma  primariacomunei@botosani.ro, mentenanta tehnica si actualizare cu continut al site-ului web. Din pagina principala a portalului vor putea fi accesate paginile de prezentare ale comunelor, dar acestea se vor regasi si la adrese web de forma www.primariacomunei.botosani.ro.

Se ofera conditii financiare ce permit plata esalonata a paginilor de internet, pe masura dezvoltarii lor, pana la termenul limita de 31 decembrie 2010, cand acestea trebuie sa fie operationale, a mai precizat Daniel Bucatariu.

In cadrul site-urilor, primariile pot publica hotarari ale consiliilor locale, anunturi publice, bugetele proprii, dar si informatii referitoare la proiectele in derulare, obiective turistice sau monografii locale. Toate acestea vor putea fi gestionate chiar de catre personalul primariilor, deoarece s-a creat posibilitatea administrarii continutului chiar de catre personalul primariei, dupa o minima instruire.

www.Comune.Botosani.Ro  destinat mediului administratiei publice locale, a fost lansat in mai 2010 de catre WEB EMOTION – companie specializata in web design si promovare online 

Pentru realizarea de site-uri puteti contacta:
Daniel Bucatariu
Manager de proiect
0747.112082
daniel.bucatariu@webemotion.ro    

Descarca AICI:

Oferta web design pagini ale comunelor din judetul Botosani
Model pagina web comuna  _1
Model pagina web comuna_2

 

Material publicitar.


 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
750

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1168

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
249

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...