Toate cele trei licitatii pentru drumurile judetene au fost contestate!

Toate cele trei licitatii pentru drumurile judetene au fost contestate!

 Cristian Achitei, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani  

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean Botosani, Cristian Achitei, pentru drumul de la Vorona au fost inregistrate trei contestatii, depuse de firmele Paco, Sorocam si Transporturi Auto S.A., termenul limita de depune a contestatiilor pentru drumul de la Vorona fiind 25 iunie.

La lucrarea de la Mihalaseni sunt patru contestatii, facute de Vega Galati, Transporturi Auto, ADLP si Paco, termenul limita de depunere a contestatiilor - 22 iunie.

Pentru drumul de la Lozna au fost facute tot patru contestatii, din partea firmelor Paco, Transporturi Auto, Sorocam si Vega Galati, termenul limita fiind pana pe 30 iunie.

"Contestatiile vizeaza motivul descalificarii firmelor respective. Reprezentantii firmelor contesta, iar noi le trimitem hartii, va cere si Comisia Nationala de Contestatii sa verifice si ei documentatiile. Raspunsul contestatiilor facute de respectivele firme va fi primit dupa douazeci de zile, comisia fiind obligata, conform Ordonantei 34 , sa dea un raspuns", a declarat Cristian Achitei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
16

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
210

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
123

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...