Tehnic Asist castiga de pe locul trei!

Tehnic Asist castiga de pe locul trei!
Firma Tehnic Asist pare sa fi tras - din nou - lozul castigator, dupa ce a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni, in conditiile in care, la ultima dintre ele, se clasase pe locul trei.

Pentru drumul Lozna-Mihaileni oferta firmei a fost de 16,7 milioane de lei, pe cand firma clasata pe locul I, Sorocam, avea o oferta cu un million de lei mai putin.

Lucrarile de modernizare a drumurilor judetene vor fi finantate de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007-2013, iar durata lucrarilor executate de Tehnic Asist va fi de 18 luni.

In legatura cu licitatia pentru drumul de la Vorona, reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu se arata prea multumiti de modul in care s-au prezentant ofertantii.

"Nu am avut niciun document oficial din care sa rezulte ca au fost facute contestatii pentru drumul de la Vorona. Din punctul meu de vedere, comisiile mandatate sa se ocupe de asigurarea acestor lucrari au facut o treaba corecta. Ca si concluzie, ofertantii au venit cu o documentatie pe principiul: lasa ca poate merge si asa! Nu au respectat cerintele obligatorii prevazute in caietele de sarcini", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțele firmelor botoșănene, premiate la Balul oamenilor de afaceri. Topul după cifra de afaceri și profitul brut! FOTO

Vineri, 20 Octombrie 2017
2666

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani a organizat, vineri, o nouă ediție a Balului oamenilor de afaceri, eveniment în cadrul căruia au fost premiate firmele locale cu cele m...

Bărbat rănit după ce roata căruței a trecut peste el!

Vineri, 20 Octombrie 2017
807

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Corni, a fost transportat, vineri seara, la Unitatea de Primire Urgențe după ce a ajuns sub roțile căruței pe care o conducea.B...

Administratia Bazinală de Apă Siret, despre alimentarea cu apă a municipiului Botoșani: "Operatorul de apă SC Nova Apa Serv Botoșani a fost informat asupra începerii manevrelor!"

Vineri, 20 Octombrie 2017
992

Față de disfuncționalitățile apărute în alimentarea cu apă a municipiului Botoșani, precum și a altor localități din județ, în vederea informării corecte și complete a popula...