Tehnic Asist castiga de pe locul trei!

Tehnic Asist castiga de pe locul trei!
Firma Tehnic Asist pare sa fi tras - din nou - lozul castigator, dupa ce a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni, in conditiile in care, la ultima dintre ele, se clasase pe locul trei.

Pentru drumul Lozna-Mihaileni oferta firmei a fost de 16,7 milioane de lei, pe cand firma clasata pe locul I, Sorocam, avea o oferta cu un million de lei mai putin.

Lucrarile de modernizare a drumurilor judetene vor fi finantate de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007-2013, iar durata lucrarilor executate de Tehnic Asist va fi de 18 luni.

In legatura cu licitatia pentru drumul de la Vorona, reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu se arata prea multumiti de modul in care s-au prezentant ofertantii.

"Nu am avut niciun document oficial din care sa rezulte ca au fost facute contestatii pentru drumul de la Vorona. Din punctul meu de vedere, comisiile mandatate sa se ocupe de asigurarea acestor lucrari au facut o treaba corecta. Ca si concluzie, ofertantii au venit cu o documentatie pe principiul: lasa ca poate merge si asa! Nu au respectat cerintele obligatorii prevazute in caietele de sarcini", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN pentru Botoșani: Ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină!

Joi, 21 Iunie 2018
2768

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă pe 22 iunie, între orele 6.00 și 23.00. Pe arii extinse va fi instabilitate atm...

Care este cel mai mare sat din România? E mai mare chiar decât Bucureștiul!

Joi, 21 Iunie 2018
1439

Ei bine, este vorba despre Jina, comuna formată dintr-un singur sat din Mărginimea Sibiului, care se întinde pe 315 km pătrați.Suprafața Bucureștiului este de 228 de km pătrați. A Ji...

VIDEO - In Piata Victoriei, protestatarii cer demisia lui Dragnea dupa condamnare!

Joi, 21 Iunie 2018
378

In Piata Victoriei s-au strans deja, joi seara, aproape 1.000 de persoane care ii cer lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functiile publice dupa ce a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si ju...