Tehnic Asist castiga de pe locul trei!

Tehnic Asist castiga de pe locul trei!
Firma Tehnic Asist pare sa fi tras - din nou - lozul castigator, dupa ce a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni, in conditiile in care, la ultima dintre ele, se clasase pe locul trei.

Pentru drumul Lozna-Mihaileni oferta firmei a fost de 16,7 milioane de lei, pe cand firma clasata pe locul I, Sorocam, avea o oferta cu un million de lei mai putin.

Lucrarile de modernizare a drumurilor judetene vor fi finantate de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007-2013, iar durata lucrarilor executate de Tehnic Asist va fi de 18 luni.

In legatura cu licitatia pentru drumul de la Vorona, reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu se arata prea multumiti de modul in care s-au prezentant ofertantii.

"Nu am avut niciun document oficial din care sa rezulte ca au fost facute contestatii pentru drumul de la Vorona. Din punctul meu de vedere, comisiile mandatate sa se ocupe de asigurarea acestor lucrari au facut o treaba corecta. Ca si concluzie, ofertantii au venit cu o documentatie pe principiul: lasa ca poate merge si asa! Nu au respectat cerintele obligatorii prevazute in caietele de sarcini", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani - Chiajna 0-2. Dorinel Munteanu, debut cu victorie. Enache, trimis în tribună la pauză

astăzi, 20:19
282

Concordia Chiajna a învins-o în deplasare pe FC Botoşani cu scorul de 2-0 (2-0), sâmbătă seara, într-o partidă din etapa a 9-a a Ligii I. La primul meci al antrenorulu...

Noi materii la examenul de Capacitate

astăzi, 19:59
681

Ministrul Educaţiei Valentin Popa a declarat că vrea să schimbe procedura de desfăşurare a Evaluării Naţionale la sfârşitul ciclului gimnazial. Concret, oficialul a afirmat că elevii ca...

Simptome ale cancerului la creier. Toată lumea trebuie să le cunoască

astăzi, 18:15
1095

Cancerul la nivelul creierului pare a fi unul dintre cele mai înfricoșătoare diagnostice pe care un om le poate primi. Mass-media a inoculat ideea că acest tip de cancer este lipsit de orice spera...