Tehnic Asist castiga de pe locul trei!

Tehnic Asist castiga de pe locul trei!
Firma Tehnic Asist pare sa fi tras - din nou - lozul castigator, dupa ce a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni, in conditiile in care, la ultima dintre ele, se clasase pe locul trei.

Pentru drumul Lozna-Mihaileni oferta firmei a fost de 16,7 milioane de lei, pe cand firma clasata pe locul I, Sorocam, avea o oferta cu un million de lei mai putin.

Lucrarile de modernizare a drumurilor judetene vor fi finantate de Uniunea Europeana, prin Programul Operational Regional 2007-2013, iar durata lucrarilor executate de Tehnic Asist va fi de 18 luni.

In legatura cu licitatia pentru drumul de la Vorona, reprezentantii Consiliului Judetean Botosani nu se arata prea multumiti de modul in care s-au prezentant ofertantii.

"Nu am avut niciun document oficial din care sa rezulte ca au fost facute contestatii pentru drumul de la Vorona. Din punctul meu de vedere, comisiile mandatate sa se ocupe de asigurarea acestor lucrari au facut o treaba corecta. Ca si concluzie, ofertantii au venit cu o documentatie pe principiul: lasa ca poate merge si asa! Nu au respectat cerintele obligatorii prevazute in caietele de sarcini", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
195

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...

Botoşăneni ajunşi la spital după accidente în gospodărie

astăzi, 15:12
224

Este cazul unui italian stabilit în Botoşani şi care s-a tăiat la un deget de la mâna dreaptă după ce a utilizat defectuos un flex.Bărbatul, de 69 de ani, a suferit o plagă la d...

Start de an în forţă pentru antreprenorii botoşăneni. Numărul firmelor nou înfiinţate s-a dublat

astăzi, 14:07
120

Astfel, în luna ianuarie 2018 s-au înregistrat 136 de operatori economici, în condiţiile în care în aceeaşi lună a anului trecut au fost înregistraţi 62. C...