Tariful pentru concesionarea locurilor de veci în municipiul Botoșani ar putea fi majorat

Concesionarea unui loc de veci în cimitirele Pacea și Eternitatea din municipiul Botoșani ar putea costa mai mult. 

Tariful pentru concesionarea locurilor de veci în municipiul Botoșani ar putea fi majorat

Majorarea tarifului ar fi determinată de apariția unor cheltuieli care nu au fost prevăzute până acum, după cum susține directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, cheltuieli ce țin de administrarea celor două cimitire din municipiul Botoșani.

Spre exemplu, societatea Urban Serv a demarat de astăzi o amplă operațiune de tăiere a copacilor uscați din cele de cimitire, acțiune ce presupune costuri în plus, fiind organizată licitație pe SEAP pentru angajarea unei firme. 

"Costurile în plus vor duce la niște solicitări de modificare de tarife, de ajustare, fiindcă nu au fost prevăzute în momentul în care am luat în administrare cimitirele. Sunt niște cheltuieli apărute în plus, tarifele sunt stabilite din 2015, dar actunci a fost cu inflația, 1,1, 1,2%. Spre toamnă vom propune o modificare de tarife. Colegii mei lucrează la calcule. Se impune o majorare pentru că toată lumea vrea să tăiem arbori, să facem nu știu ce lucrări și asta înseamnă costuri", a specificat Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

La ora actuală concesionarea unui loc de veci pentru o perioadă de 15 ani costă aproximativ 300 de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tudorel Toader, la Botosani: Romania imprumuta bani pentru a le asigura detinutilor conditii cat mai bune in inchisoare!

astăzi, 16:26
113

Potrivit acestuia, imprumutul va fi utilizat atat pentru constructia a doua unitati de detentie noi, cat si pentru modernizarea si extinderea unor capacitati existente."Guvernul are un memora...

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
253

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
621

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...