TARIFELE propuse pentru o parte dintre obiectivele de la Parcul de agrement Cornișa - DOCUMENT

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) a definitivat calculele privind tarifele pentru o parte dintre obiectivele din incinta Parcului de agrement Cornișa.

TARIFELE propuse pentru o parte dintre obiectivele de la Parcul de agrement Cornișa - DOCUMENT

Este vorba de tarifele pentru închirierea terenurilor de mini fotbal și tenis, a patinoarului, amfiteatrului și a peretelui de escaladă. Propunerea privind aceste tarife a fost lansată spre dezbatere publică, urmând ca acestea să fie aprobate în Consiliul Local.

Potrivit directorului DSPSA, Eugen Țurcanu, tarifele diferă în funcție de intervalul orar și de zile.

Spre exemplu, tariful pentru închirierea terenului de fotbal este de 70 lei  pe oră, în prima parte a zilei, și 90 de lei în weekend și în zilele cu sărbători legale, în timp ce în a doua parte a zilei tariful este de 80 de lei pe oră, respectiv 100 de lei în weekend.

Închirierea amfiteatrului în cursul săptămânii va fi de 150 de lei pe oră, și de 200 de lei în weekend și când sunt sărbători, sau de 1.000 de lei pentru o zi întreagă, respectiv 1.200 de lei sâmbăta și duminica.

"Am transmis către Consiliul Local tarifele de la terenurile de sport, cele de la zona de patinoar, inclusiv peretele de escladă de la exterior și din zona amfiteatrului. Aceste tarife variază, în funcție de palierul orar, precum și de zilele din săptămână și sărbătorile legale. Am luat în calcul la zona de patinoar faptul că se pot face târguri și manifestări și am făcut un tarif și pentru acest aspect. Încercăm să acoperim o gamă largă de activități care se pot desfășura în incinta parcului. Pentru zona de rafting, bărci și hidrobiciclete încă nu am definitivat tarifele, iar pentru zona de piscine suntem într-o dezbatere mai amplă și într-un studiu mai complex pentru că avem mai multe variabile care trebuie luate în calcul", a precizat Eugen Țurcanu. 

Primarul Cătălin Flutur a declarat de curând că își dorește ca Parcul de agrement Cornișa să fie deschis în luna iulie a acestui an. 
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
664

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
732

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
455

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...