TARIFELE propuse la Cornișa pentru râul de rafting și pentru plimbările pe lac!

Municipalitatea botoșăneană a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind tarifele de închiriere a ambarcațiunilor pentru lacul și râul de rafting din cadrul Parcului de agrement Cornișa.

TARIFELE propuse la Cornișa pentru râul de rafting și pentru plimbările pe lac!

Astfel, potrivit proiectului de hotărâre, ce va fi suspus dezbaterii și aprobării în Consiliul Local, pentru utilizatorii cu vârsta peste 14 ani, tariful propus în cursul săptămânii, pentru rafting, este de 140 lei/persoană/serie 2 ore, iar pentru weekend și sărbători legale se propune un tarif de 150 lei/persoană/serie 2 ore.

În ceea ce privește închirierea hidrobicicletelor și bărcilor pentru plimbări pe lac, în cursul săptămâni a fost propus un tarif de 33 lei/persoană/h (0,55 lei minutul), iar în weekend și în zilele în care sunt sărbători legale un tarif de 36 lei/persoană/h (0,60 lei minutul).

Utilizatorii cu vârsta până în 18 ani vor trebui însoțiți pe lac de un adult. Seria de două ore include echipare, pregătire, instruire pe uscat și pe apă și o oră utilizare râu rafting.

"Luând in considerare HCL 113/12.07.2016 privind administrarea infrastructurii edilitar urbane a Parcului Regional de Agrement, Turistic şi Sportiv Cornisa şi efectuând o analiză a costurilor generate de funcţionarea în condiţii de eficientă şi siguranţă a parcului, se estimează subvenţionarea acestei activităţi de către municipalitate, astfel încât să poată fi practicate nişte tarife medii, accesibile majorităţii populaţiei. În privinţa politicii de preţuri şi tarife supusă dezbaterii publice. aceasta este corelată cu costurile pe care le generează administrarea şi funcţionarea unei astfel de unităţi, precum şi cu cea practicată în alte unităţi de agrement similare", se arată în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sute de ovine sacrificate la Botoşani din cauza scrapiei!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
672

Medicul veterinar Viorel Axinte, din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA), susţine că sunt focare noi pentru că boala nu a evoluat niciodată pe raza jude...

Autoritățile sanitare din Botoșani, în alertă din cauza rujeolei!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
491

Potrivit medicului Irina Alecu, șeful Compartimentului de Epidemiologie din cadrul DSP, evoluția numărului de copii vaccinați la nivelul județului este iarăși un semnal de alarmă. &qu...

Ce spune șeful Compartimentului Epidemiologie de la DSP despre întârzierea vaccinării antigripale!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
399

Direcția de Sănătate Publică (DSP) a solicitat 21.000 de doze de vaccin antrigripal, dar s-au primit 12.800 doze. Medicul Irina Alecu, șeful Compartimentului Epidemilogie din cadrul DSP Botoșani...