Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Semnalul tras de conducerea Consiliului Judetean Botosani, cu privire la reducerea cheltuielilor cu personalul la Apa Grup, pare sa aiba efecte.

Apa Grup pregateste o noua organigrama si un nou stat de functii, chiar daca, apreciaza presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac, semnalele sunt inca palide.

"Marea problema a acestui operator ramane neschimbata. Am cerut compartimentului de specialitate o noua documentatie, cu care apoi ma voi deplasa la Guvern, in incercarea de a gasi solutii cu privire la situatia de la Apa Grup", a declarat Mihai Tabuleac.

De altfel, spune presedintele CJ, la Guvern vor fi prezentate doua variante: sprijin pentru stergerea datoriilor istorice sau aviz pentru transferarea catre alt operator.

"Varianta a treia nu exista. Si intr-un caz si in celalalt, avem nevoie de sprijinul Guvernului", a mentionat presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concurs pentru o parte din posturile de şefi de secţie de la Spitalul Mavromati!

astăzi, 17:55
218

Spitalul Judeţean Mavromati va organiza concurs pentru posturile de medici şefi de secţie care la ora actuală sunt ocupate cu delegaţie. Un astfel de concurs nu a mai fost organizat de câţ...

Record de cereri pentru proiecte europene depuse de tinerii botoşăneni ce vor să înceapă o afacere în agricultură

astăzi, 15:26
389

Astfel, pentru măsura menţionată, la nivelul judeţului Botoşani au fost depuse 257 de proiecte, cele mai multe din zona Moldovei, însă au fost acceptate la plată 127, cu o valoare totală...

Maşină ajunsă în gardul unui bloc din Botoşani, după un accident! FOTO

astăzi, 14:28
2243

Şoferul unui autoturism Seat ce circula dinspre strada Bucovina spre strada Primăverii a vrut să vireze la stânga pe Aleea Mihail Kogălniceanu, însă şoferul, un bărbat de 58 de ani,...