Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Semnalul tras de conducerea Consiliului Judetean Botosani, cu privire la reducerea cheltuielilor cu personalul la Apa Grup, pare sa aiba efecte.

Apa Grup pregateste o noua organigrama si un nou stat de functii, chiar daca, apreciaza presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac, semnalele sunt inca palide.

"Marea problema a acestui operator ramane neschimbata. Am cerut compartimentului de specialitate o noua documentatie, cu care apoi ma voi deplasa la Guvern, in incercarea de a gasi solutii cu privire la situatia de la Apa Grup", a declarat Mihai Tabuleac.

De altfel, spune presedintele CJ, la Guvern vor fi prezentate doua variante: sprijin pentru stergerea datoriilor istorice sau aviz pentru transferarea catre alt operator.

"Varianta a treia nu exista. Si intr-un caz si in celalalt, avem nevoie de sprijinul Guvernului", a mentionat presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numărul de locuri aprobate la școlile postliceale ale M.A.I. pentru sesiunea ianuarie 2019

astăzi, 15:33
67

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va desfăşura activităţi de recrutare a candidaţilor, astfel: a) Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru ...

Începe spectacolul Cupei României!

astăzi, 14:19
104

Marţi, miercuri şi joi se joacă meciurile turului 5 al Cupei României, primul în care intră echipele de Liga I. De acum încolo competiţia intră în linie dreaptă. 32 de f...

Tichetele de masă vor genera o serie de ambiguități fiscale, începând din 2019

astăzi, 13:15
294

Proiectul de modificare a Codului Fiscal pus in dezbatere publica de Ministerul Finantelor Publice ridica din ce in ce mai multe intrebari. Si nu doar in randul companiilor emitente, ci si intre angaj...