Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Semnalul tras de conducerea Consiliului Judetean Botosani, cu privire la reducerea cheltuielilor cu personalul la Apa Grup, pare sa aiba efecte.

Apa Grup pregateste o noua organigrama si un nou stat de functii, chiar daca, apreciaza presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac, semnalele sunt inca palide.

"Marea problema a acestui operator ramane neschimbata. Am cerut compartimentului de specialitate o noua documentatie, cu care apoi ma voi deplasa la Guvern, in incercarea de a gasi solutii cu privire la situatia de la Apa Grup", a declarat Mihai Tabuleac.

De altfel, spune presedintele CJ, la Guvern vor fi prezentate doua variante: sprijin pentru stergerea datoriilor istorice sau aviz pentru transferarea catre alt operator.

"Varianta a treia nu exista. Si intr-un caz si in celalalt, avem nevoie de sprijinul Guvernului", a mentionat presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accidentul de muncă de la Electrocontact, în atenția ITM Botoșani!

astăzi, 13:12
215

Accidentul de muncă de marți, petrecut la S.C. Grupul Industrial Electrocontact S.A. Botoşani, s-a soldat cu incapacitatea temporară de muncă a electricianului &icir...

Comunicat - Marius Budăi: "Creșterea accizelor la carburanți a avut un impact scăzut, de doar 10% din inflația de la finalul lui 2017"

astăzi, 11:20
60

Deputatul Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, a declarat miercuri că, potrivit datelor oficiale, principalii factori care au generat infla...

Protest al unei mame împotriva sistemului de învăţământ: Cere demisia tuturor inspectorilor şcolari de la IŞJ Botoşani!

astăzi, 11:13
1458

Viorica H. a povestit că şi-a înscris copilul iniţial la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" Botosani, iar în primii ani a învăţat bine, numai că în clasa a V-a a ...