Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

Tabuleac va apela la Guvern pentru rezolvarea situatiei de la Apa Grup!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Semnalul tras de conducerea Consiliului Judetean Botosani, cu privire la reducerea cheltuielilor cu personalul la Apa Grup, pare sa aiba efecte.

Apa Grup pregateste o noua organigrama si un nou stat de functii, chiar daca, apreciaza presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac, semnalele sunt inca palide.

"Marea problema a acestui operator ramane neschimbata. Am cerut compartimentului de specialitate o noua documentatie, cu care apoi ma voi deplasa la Guvern, in incercarea de a gasi solutii cu privire la situatia de la Apa Grup", a declarat Mihai Tabuleac.

De altfel, spune presedintele CJ, la Guvern vor fi prezentate doua variante: sprijin pentru stergerea datoriilor istorice sau aviz pentru transferarea catre alt operator.

"Varianta a treia nu exista. Si intr-un caz si in celalalt, avem nevoie de sprijinul Guvernului", a mentionat presedintele Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
639

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4449

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
470

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...