Tabuleac si-a pus vicepresedintii la treaba!

Tabuleac si-a pus vicepresedintii la treaba!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean  

Mihai Tabuleac a impartit, saptamana trecuta, sarcinile ce revin celor doi vicepresedinti ai Consiliului Judetean, cu precizarea ca unul dintre acestia, si anume Constantin Contac, a beneficiat de o mai mare atentie.

Cand am avut prima sedinta in comisia paritara PSD-PD-L, Constantin Contac a invocat pentru prima data direct ca ar dori sa detina competente suplimentare. In mod foarte firesc, am emis o dispozitie prin care i-am dat in grija mai multe atributii, care il obliga sa se implice foarte mult in activitatea CJ, a precizat Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Prin urmare, vicepresedintele Constantin Contac se va ocupa de directiile Buget Finante si Administrarea patrimoniului, dar va mai avea in grija si intreg sectorul sanitar, sectorul social (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului), invatamantul special, cu cele trei unitati existente in judet.

Celuilalt vicepresedinte, Cristian Achitei, ii vor reveni Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Directia de Transporturi si Directia de Lucrari Publice, Achizitii si Investitii, la care se adauga Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, societatea Apa Grup si toate unitatile de cultura.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
950

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
285

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
249

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...