Tabloul liberal al conducerii Prefecturii este complet. A fost învestit cel de al doilea subprefect

Tabloul liberal al conducerii Prefecturii este complet. A fost învestit cel de al doilea subprefect

Sâmbătă, la Instituția Prefectului, a avut loc învestirea celui de-al doilea subprefect de Botoșani. În prezența secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Gheorghe Sorescu, a prefectului Dan Nechifor, a subprefectului Rodica Zelincă și a directorului al Cancelariei Prefectului, Cristian Roman, Laura Cronț a depus jurământul de credinţă, în cadrul unei ceremonii restrânse.

„Sunt onorată și emoționată. Mulțumesc celor care au avut încredere în mine și m-au încurajat să ocup această funcție. Este o provocare și o responsabilitate această numire, de aceea îmi doresc să duc cu succes la bun sfârșit misiunea pe care am primit-o pentru binele locuitorilor județului Botoșani”, a declarat noul subprefect.

Prefectul județului, Dan Nechifor, a salutat decizia Guvernului de numire a celui de-al doilea subprefect pentru județul Botoșani într-o perioadă extrem de încărcată pentru Instituția Prefectului.

„Bine ați venit în echipă. Jurământul este primul pas, avem un an dificil iar responsabilitățile sunt pe măsură, în contextul epidemiologic dar și a apropierii alegerilor locale și parlamentare. Îi urez succes în activitate doamnnei subprefect”, a declarat prefectul Dan Nechifor. 

„Mă bucur că am revenit la Botoșani și țin să vă mulțumesc pentru modul cum s-au gestionat stările de urgență și de alertă, dar trebuie să fim în continuare vigilenți. Totodată, apreciez că lucrurile au mers bine la nivelul Instituției Prefectului, iar o dată cu numirea dnei Laura Cronț se întregește echipa care s-a aflat în fața unor provocări și aici mă refer la contextul epidemiologic. Provocările vor veni în continuare și Instituția Prefectului este chemată să se implice în cel mai direct mod”, s-a adresat secretarul de stat Gheorghe Sorescu celor prezenți. 

La ceremonia de învestire a noului subprefect de Botoșani au fost prezenți și senatorul Costel Șoptică, secretarul de stat Viorel Grigoraș și reprezentanții structurilor din MAI. 

Laura Cronț este jurist și este apropiat al PNL Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
15

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
148

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
338

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....