SURPRIZĂ? Singurul candidat pentru managementul Nova Apaserv, eliminat!

Selecţia pentru ocupantul postului de manager general al Nova Apaserv are parte de surprize. Singurul dosar depus pentru concurs a fost respins.

SURPRIZĂ? Singurul candidat pentru managementul Nova Apaserv, eliminat!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Dosarul depus de Paul Ioan Pavăl pentru participarea în concursul privind funcţia de manager al Nova Apaserv a fost respins, pe motiv că acestuia îi lipseşte experienţa în managementul unei entităţi economice.

"Cu alte cuvinte, faptul că am fost administrator la firma mea atâţia ani, firmă care a scos profit, nu contează. Eu când am ajuns la Consiliul Judeţean, în 2012, am fost nevoit să renunţ la administrare pentru că eram incompatibil. Mai interesant este că m-au anunţat aseară (luni seară, 6 martie), la 22:28. Altfel spus, noaptea, ca hoţii! Voi contesta decizia comisiei de nominalizare şi remunerare", declară Paul Ioan Pavăl pentru Ştiri.Botoşani.Ro.

Potrivit calendarului de selecţie, afişat pe site-ul operatorului de apă, până luni, 6 martie, la ora 13, urma ca membrii comisiei de selecţie să anunţe "lista lungă definitivă" a candidaţilor, iar marţi, 7 martie, candidaţii să primească chestionarele online ale centrului de evaluare.

Paul Ioan Pavăl a fost singurul candidat care a depus dosar pentru a intra în procesul de selecţie pentru funcţia de manager, termenul limită fiind 3 martie, ora 12.

Actualul manager interimar al Nova Apaserv, Ady Petruşcă, a declarat reporterilor Ştiri.Botoşani.Ro că nu este interesat de această funcţie, el preferând-o pe cea de director adjunct operaţional, obţinută de altfel prin concurs.

"Eu mi-am asumat perioada de interimat la conducerea Nova Apaserv însă am spus de atunci că nu voi participa la concurs", spunea Ady Petruşcă.

Despre concurs, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, singurul candidat pentru conducerea Nova Apaserv!

 

Spune-ne opinia ta