SURPRIZĂ? Singurul candidat pentru managementul Nova Apaserv, eliminat!

Selecţia pentru ocupantul postului de manager general al Nova Apaserv are parte de surprize. Singurul dosar depus pentru concurs a fost respins.

SURPRIZĂ? Singurul candidat pentru managementul Nova Apaserv, eliminat!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Dosarul depus de Paul Ioan Pavăl pentru participarea în concursul privind funcţia de manager al Nova Apaserv a fost respins, pe motiv că acestuia îi lipseşte experienţa în managementul unei entităţi economice.

"Cu alte cuvinte, faptul că am fost administrator la firma mea atâţia ani, firmă care a scos profit, nu contează. Eu când am ajuns la Consiliul Judeţean, în 2012, am fost nevoit să renunţ la administrare pentru că eram incompatibil. Mai interesant este că m-au anunţat aseară (luni seară, 6 martie), la 22:28. Altfel spus, noaptea, ca hoţii! Voi contesta decizia comisiei de nominalizare şi remunerare", declară Paul Ioan Pavăl pentru Ştiri.Botoşani.Ro.

Potrivit calendarului de selecţie, afişat pe site-ul operatorului de apă, până luni, 6 martie, la ora 13, urma ca membrii comisiei de selecţie să anunţe "lista lungă definitivă" a candidaţilor, iar marţi, 7 martie, candidaţii să primească chestionarele online ale centrului de evaluare.

Paul Ioan Pavăl a fost singurul candidat care a depus dosar pentru a intra în procesul de selecţie pentru funcţia de manager, termenul limită fiind 3 martie, ora 12.

Actualul manager interimar al Nova Apaserv, Ady Petruşcă, a declarat reporterilor Ştiri.Botoşani.Ro că nu este interesat de această funcţie, el preferând-o pe cea de director adjunct operaţional, obţinută de altfel prin concurs.

"Eu mi-am asumat perioada de interimat la conducerea Nova Apaserv însă am spus de atunci că nu voi participa la concurs", spunea Ady Petruşcă.

Despre concurs, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, singurul candidat pentru conducerea Nova Apaserv!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Proiectul blocului explodat, căutat în arhivele Consiliului Judeţean Suceava

Joi, 21 Septembrie 2017
1201

În şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Mihai Platon, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Botoşani, a cerut ajutorul autorităţilor judeţene de a lu...

Vicii de construcţie descoperite de expert la blocul în care s-a produs explozia FOTO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
5102

Timp de câteva ore, expertul tehnic atestat, prof. Dorel Plătică, a verificat toţi pereţii şi structurile de rezistenţă din scara blocului în care s-a produs explozia vineri şi a d...

Un cadru didactic botoşănean ia poziţie împotriva interzicerii materialelor auxiliare. "O să-i închidem în puşcărie pe profesori?"

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1723

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ, Liviu Axinte, consideră că Ministerul Educaţiei a greşit flagrant în momentul în care a interzis, pe nepusă masă, folosirea ...