Subprefectul Afrasanei, in comisiile de examinare pentru viitorii directori de deconcentrate!

Potrivit reprezentantilor Institutiei Prefectului, deja au inceput sa soseasca solicitari din partea autoritatilor centrale pentru desemnarea unor functionari in comisiile de examinare a celor care urmeaza sa ocupe functii de conducere la nivelul institutiilor deconcentrate.

Una dintre solicitari este de la Ministerul Agriculturii, care va examina in aceeasi zi, respectiv 12 mai, toti directorii structurilor subordonate din judet ale ministerului, persoana desemnata sa reprezinte Institutia Prefectului in comisie fiind subprefectul Viorica Afrasinei.

Astfel de solicitari au mai venit de la Ministerul Sanatatii, Institutul National de Statistica si ANOFM.

"Acum noi ne confruntam cu o problema, pentru ca va fi un val luna aceasta de examene si noi am rugat unul dintre subprefecti sa faca o programare ca sa decidem exact pe cine trimitem, pentru ca examenele sunt multe, domeniile de activitate sunt diverse si incercam sa acoperim tot. E o perioada destul de dificila. Cei doi subprefecti si domnul director Salgau vor fi cei care vor lua parte in comisiile de examinare. Exista o lista pe care eu am inaintat-o la ANFP, o lista de functionari din institutii care reprezinta ANFP-ul la concursurile functionarilor publici", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Reprezentantul Guvernului in teritoriu spune ca daca trec sau nu directorii de examinare depinde de nivelul de pregatire pe care il au, mai ales ca, potrivit prefectului, este un proiect de management, pe care ei il vor semna pe o anumita perioada, performantele lor fiind evaluate periodic.

"Trebuie sa indeplineasca niste conditii impuse de ordonatorii de credit sau de autoritatea angajatoare. Examinarea presupune lucrarea de management. Poate sunt colegi care nu au avut timp sa se pregateasca, poate nu au fost suficient de informati. Noi le stam la dipozitie pentru a le transmite datele necesare si a tine legatura cu autoritatile si asta e bine de transmis", a conchis prefectul Cristian Roman.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ioachim, condus pe ultimul drum de mulțime de preoți și credincioși! (Foto)

astăzi, 07:58
61

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat miercuri slujba înmormântării. Părintele ieromonah Ioachim Enea își va dormi ...

Profesorii vor fi plătiți mai mult pentru participarea la examenele naționale din această vară, anunță Ligia Deca!

astăzi, 07:30
28

“Ceea ce pot spune cu siguranță este că va fi o creștere față de anul trecut și o vom anunța în scurt timp”, a spus Deca la TVR Info, în emisiunea Info Edu, miercuri, 1...

Bunica Viorica a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă o vedeți!

astăzi, 07:07
145

Taraș Viorica este din localitatea Pădureni, comuna Coșula. Miercuri seara, la ora 19:00, a plecat de la locuința unei cunoștințe înspre domiciliul său, însă până în p...