Străzi marcate în municipiul Botoșani doar pe timpul zilei

Străzi marcate în municipiul Botoșani doar pe timpul zilei

Reprezentanții primăriei au primit răspuns de la societatea care se ocupă de întreținerea străzilor din municipiul Botoșani la solicitarea pe care au adresat-o de a executa marcajele de pe partea carosabilă pe timpul nopții.

Solicitarea a venit după ce șoferii s-au plâns că această activitate realizată pe timpul zilei încurcă circulația și aglomerează traficul.

Răspunsul primit din partea Tehnic Asist este unul negativ.

"În urma solicitării făcută către societatea Tehnic Asist de a efectua marcajele pe timp de noapte am primit răspuns scris din partea dumnealor în care îmi spun că nu au cum efectua aceste marcaje pe timp de noapte din cauza luminozității scăzute și din cauza faptului că nu a fost prins în caietul de sarcini și în contract acest lucru", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Ultimele marcaje au fost efectuate de o firmă din Italia, dar vopseaua folosită a fost de slabă calitate motiv pentru care acum se refac.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

astăzi, 17:45
278

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

astăzi, 16:00
1572

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

astăzi, 15:28
718

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...