Străzi lăsate cu gropi după intervenţii la reţelele de utilităţi

Străzi lăsate cu gropi după intervenţii la reţelele de utilităţi

Intervenţiile pentru remedierea unor avarii la reţelele de utilităţi de pe străzile din municipiul Botoşani se încheie de multe ori cu stricăciuni. Deşi după o astfel de intervenţie cei care sparg asfaltul trebuie să îl readucă la starea iniţială acest lucru nu se întâmplă.

A semnalat acest lucru şi consilierul local Iulian Blaga, în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, care a dat un astfel de exemplu, pe strada Ştefan cel Mare, unde a rămas o groapă în carosabil după intervenţia unui furnizor de utilităţi care în loc să o astupe a semanlizat-o.

“Pe strada Ştefan cel Mare, lângă sediul ISU, s-a intervenit la carosabil, în urma unor lucrări probabil la reţaeua de apă sau gaz, electricitate, nu ştiu exact. Ideea este că a devenit o cutumă faptul că cei care intervin la reţelele lor nu îşi mai temrină treabă. A rămas acolo ca o surpriză pentru sărbători o groapă neastupată care deranjează traficul şi pune în pericol cetăţenii”, a spus Iulian Blaga.

În noul regulament adoptat în urmă cu două luni de consilierii municipali sunt prevăzute sancţiuni pentru furnizorii de utilităţi care nu readuc carosabilul la stadiul iniţial după ce execută o lucrare. 

 

 

Spune-ne opinia ta