S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!
BOTOSANI

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcuse o serie de lucrări cu încălcarea legii.

În urmă cu o săptămână, cetăţeanul, care locuieşte pe strada Izvoarelor, din municipiul Botoşani, s-a plâns de faptul că bordurile noi care au fost montate nu îi mai permit accesul în curtea pe care şi-a împrejumit-o cu un gard, în faţa apartamentului de la parterul blocului în care locuieşte. Şi asta pentru că poarta se deschide spre exterior şi se împiedică într-o bordură. 

"Când le-am spus să nu pună borduri în faţa porţii mi-au spus să schimb poarta şi că ei nu pot să modifice proiectul. Cică să merg la primărie să rezolv problema", spunea botoşăneanul.

Situaţia reclamată de acesta a ajuns în atenţia reprezentanţilor municipalităţii, fiind dispuse o serie de verificări pentru a se vedea dacă acesta are, prin autorizaţie, posibilitatea accesării pietonale a intrării în apartament. 

Şi surpriza nu a întârziat să apară. Verificările făcute de Poliţia Locală au scos la iveală faptul că botoăşeanul nu are niciun fel de autorizaţie nici pentru extinderea apartamentului, nici pentru gard.

În plus, nici pentru terenul din faţa blocului, care este domeniu public, nu deţine niciun fel de act pentru a-l folosi.

“Am aflat de la Poliţia Locală că nu are nimic în regulă. Nu are nici autorizaţie de construcţie pentru extinderea apartamentului, nu are nici autorizaţie de construcţie pentru gard, nu are nici concesiune sau închiriere pentru teren. A primit amendă pentru extinderea apartamentului fără autorizaţie şi i s-a solicitat intrarea în legalitate dacă condiţiile urbanistice permit, şi trebuie să dezafecteze gardul. Dumnealui nu e în regulă cu absolut nimic”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Citeşte şi Acces interzis în apartament din cauza lucrărilor de modernizare dintr-un cartier din Botoşani FOTO

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşăneni obligaţi la plata a mii de lei către o firmă anchetată penal pentru încasarea ilegală a unor servicii medicale!

astăzi, 17:05
945

O mare corporație franțuzească, Air Liquide Vitalaire, este cercetată de un an și două luni pentru evaziune fiscală și pentru escrocherii în instanță la adresa a mii de pacienți depen...

O nouă atenționare de la meteorologi: Lapoviță, ninsoare și vânt!

astăzi, 16:37
717

În intervalul 19 ianuarie, ora 20.00-20 ianuarie, ora 08.00, se vor semnala ninsori local însemnate cantitativ la munte, predominant ninsori în Maramureș și Transilvania, prec...

Un judecător botoşănean părăseşte sistemul. Preşedintele României a semnat decretul de pensionare

astăzi, 15:57
580

Este vorba despre Lilioara Toporăscu, care a depus la finele anului trecut cererea de pensionare la Consiliul Superior al Magistraturii.Judecătorul cu grad de Curte de Apel a activat iniţi...