S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!
BOTOSANI

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcuse o serie de lucrări cu încălcarea legii.

În urmă cu o săptămână, cetăţeanul, care locuieşte pe strada Izvoarelor, din municipiul Botoşani, s-a plâns de faptul că bordurile noi care au fost montate nu îi mai permit accesul în curtea pe care şi-a împrejumit-o cu un gard, în faţa apartamentului de la parterul blocului în care locuieşte. Şi asta pentru că poarta se deschide spre exterior şi se împiedică într-o bordură. 

"Când le-am spus să nu pună borduri în faţa porţii mi-au spus să schimb poarta şi că ei nu pot să modifice proiectul. Cică să merg la primărie să rezolv problema", spunea botoşăneanul.

Situaţia reclamată de acesta a ajuns în atenţia reprezentanţilor municipalităţii, fiind dispuse o serie de verificări pentru a se vedea dacă acesta are, prin autorizaţie, posibilitatea accesării pietonale a intrării în apartament. 

Şi surpriza nu a întârziat să apară. Verificările făcute de Poliţia Locală au scos la iveală faptul că botoăşeanul nu are niciun fel de autorizaţie nici pentru extinderea apartamentului, nici pentru gard.

În plus, nici pentru terenul din faţa blocului, care este domeniu public, nu deţine niciun fel de act pentru a-l folosi.

“Am aflat de la Poliţia Locală că nu are nimic în regulă. Nu are nici autorizaţie de construcţie pentru extinderea apartamentului, nu are nici autorizaţie de construcţie pentru gard, nu are nici concesiune sau închiriere pentru teren. A primit amendă pentru extinderea apartamentului fără autorizaţie şi i s-a solicitat intrarea în legalitate dacă condiţiile urbanistice permit, şi trebuie să dezafecteze gardul. Dumnealui nu e în regulă cu absolut nimic”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Citeşte şi Acces interzis în apartament din cauza lucrărilor de modernizare dintr-un cartier din Botoşani FOTO

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Topul celor mai mari angajatori din Botoşani. Firmele cu capital străin, în fruntea clasamentului

astăzi, 21:00
848

În cadrul Balului oamenilor de afaceri, organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Botoşani, au fost premiaţi şi cei mai mari angajatori de la nivel local.Primul loc î...

Modificări pe o stradă din municipiul Botoşani: Sens giratoriu şi fără gărduţ între sensurile de mers

astăzi, 19:36
1505

Comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani a decis, luni, să fie luate o serie de măsuri pe o arteră intens circulată din oraş, o parte dintre modificări fiind...

Fetiţă călcată de căruţă pe câmp!

astăzi, 19:20
2925

O copilă în vârstă de 9 ani, din judeţul Botoşani, a fost transportată în stare gravă la Secţia de Pediatrie după ce roţile unei căruţe au trecut peste ea.Copila merge...