S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!
BOTOSANI

S-a supărat pe borduri, dar ce a ieșit la iveală îl va costa scump!

Revolta unui botoşănean care s-a arătat extrem de nemulţumit de lucrările de reabilitare şi modernizare care se fac pe strada pe care locuieşte a scos la iveală faptul că de fapt acesta făcuse o serie de lucrări cu încălcarea legii.

În urmă cu o săptămână, cetăţeanul, care locuieşte pe strada Izvoarelor, din municipiul Botoşani, s-a plâns de faptul că bordurile noi care au fost montate nu îi mai permit accesul în curtea pe care şi-a împrejumit-o cu un gard, în faţa apartamentului de la parterul blocului în care locuieşte. Şi asta pentru că poarta se deschide spre exterior şi se împiedică într-o bordură. 

"Când le-am spus să nu pună borduri în faţa porţii mi-au spus să schimb poarta şi că ei nu pot să modifice proiectul. Cică să merg la primărie să rezolv problema", spunea botoşăneanul.

Situaţia reclamată de acesta a ajuns în atenţia reprezentanţilor municipalităţii, fiind dispuse o serie de verificări pentru a se vedea dacă acesta are, prin autorizaţie, posibilitatea accesării pietonale a intrării în apartament. 

Şi surpriza nu a întârziat să apară. Verificările făcute de Poliţia Locală au scos la iveală faptul că botoăşeanul nu are niciun fel de autorizaţie nici pentru extinderea apartamentului, nici pentru gard.

În plus, nici pentru terenul din faţa blocului, care este domeniu public, nu deţine niciun fel de act pentru a-l folosi.

“Am aflat de la Poliţia Locală că nu are nimic în regulă. Nu are nici autorizaţie de construcţie pentru extinderea apartamentului, nu are nici autorizaţie de construcţie pentru gard, nu are nici concesiune sau închiriere pentru teren. A primit amendă pentru extinderea apartamentului fără autorizaţie şi i s-a solicitat intrarea în legalitate dacă condiţiile urbanistice permit, şi trebuie să dezafecteze gardul. Dumnealui nu e în regulă cu absolut nimic”, a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Citeşte şi Acces interzis în apartament din cauza lucrărilor de modernizare dintr-un cartier din Botoşani FOTO

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Conferinţa cu tema "Cinstirea Sfintelor Moaşte", la Botoşani!

astăzi, 16:19
29

În cadrul Serilor catehetice "Părintele Cleopa Ilie", la Protopopiatul Botoşani, în sala de festivităţi, marţi, 17 aprilie 2018, a avut loc conferinţa cu tema "Cinstir...

Zona de agrement din Parcul Eminescu se deschide, vineri, pentru copii și părinți!

astăzi, 15:32
213

Vineri, 20 aprilie 2018, la ora 11.00, este programată deschiderea zonei de agrement din Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani.Reprezentanții DSPSA informează că tarifele sunt acelea...

Consilier local botoșănean, găsit incompatibil de Agenția Națională de Integritate!

astăzi, 15:00
168

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natură administrativă în cazul a 11 foști și actuali aleși locali, printre care și un c...