Statia de epurare Rachiti, intarziata de firma spaniola care a castigat licitatia!

Firma care se ocupa de statia de epurare de la Rachiti are deja o intarziere de un an de zile!

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, este extrem de nemultumit de activitatea firmei spaniole care a castigat licitatia pentru lucrarile la statia de epurare Rachiti, intrucat firma inregistreaza la acesta data o intarziere de un an de zile.

In acesta situatie, Mihai Tabuleac este nevoit sa someze respectiva firma pentru a-si indeplini obligatiile din contract.

"Contractul privind investitia la statia de epurare Rachiti a fost adjudecat de o firma spaniola care nu a inregistrat pana in prezent o activitate multumitoare, in sensul ca inregistreaza la acesta data o intarziere de un an de zile. Deocamdata suntem in situatia in care alcatuim o documentatie pentru a notifica din nou acesta firma, sub forma de somatie, sa-si respecte obligatiile din contract", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Sefii Consiliului Judetean se pare ca se confrunta si cu alte greutati, in sensul ca sunt nevoiti sa colaboreze cu firme pentru care licitatiile s-au organizat la Bucuresti.

"Sunt firme care nu se comporta corect si ne determina pe noi sa spunem ca n-ar fi trebuit sa castige aceste licitatii. Este neplacut sa ajungem la rezilierea unui astfel de contract, dar daca alta solutie nu va exista vom avea suficient curaj sa procedam si la o reziliere", a conchis presedintele CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1681

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
205

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
131

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...