Statia de epurare Rachiti, intarziata de firma spaniola care a castigat licitatia!

Firma care se ocupa de statia de epurare de la Rachiti are deja o intarziere de un an de zile!

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, este extrem de nemultumit de activitatea firmei spaniole care a castigat licitatia pentru lucrarile la statia de epurare Rachiti, intrucat firma inregistreaza la acesta data o intarziere de un an de zile.

In acesta situatie, Mihai Tabuleac este nevoit sa someze respectiva firma pentru a-si indeplini obligatiile din contract.

"Contractul privind investitia la statia de epurare Rachiti a fost adjudecat de o firma spaniola care nu a inregistrat pana in prezent o activitate multumitoare, in sensul ca inregistreaza la acesta data o intarziere de un an de zile. Deocamdata suntem in situatia in care alcatuim o documentatie pentru a notifica din nou acesta firma, sub forma de somatie, sa-si respecte obligatiile din contract", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Sefii Consiliului Judetean se pare ca se confrunta si cu alte greutati, in sensul ca sunt nevoiti sa colaboreze cu firme pentru care licitatiile s-au organizat la Bucuresti.

"Sunt firme care nu se comporta corect si ne determina pe noi sa spunem ca n-ar fi trebuit sa castige aceste licitatii. Este neplacut sa ajungem la rezilierea unui astfel de contract, dar daca alta solutie nu va exista vom avea suficient curaj sa procedam si la o reziliere", a conchis presedintele CJ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procesiune cu Sfinte Moaşte şi hrană caldă pentru 800 de săraci la Hramul Bisericii Vovidenia!

astăzi, 11:20
84

Sărbătoarea Hramului Bisericii Vovidenia din acest an va oferi creştinilor trei zile de rugăciune, bucurie şi milostenie. În acest an, programul liturgic debutează duminică, 19 noiembrie,...

Atenţie, şoferi! Poliţia Română recomandă: Circulaţi cu atenţie sporită, pe vreme rea!

astăzi, 11:15
132

Chiar dacă vă aflaţi în localităţi sau în afara lor, iar partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, gheaţă, zăpadă sau mâzgă, trebuie să circulaţi cu o vitez...

Perioadă dificilă pentru botoşăneanul Florin Andone. Acesta şi-a spus oful într-un interviu acordat presei spaniole

astăzi, 10:09
192

 Botosaneanul Florin Andone a acordat un interviu în cotidianul spaniol AS în care recunoaște că regretă decizia de a rămâne la Deportivo la Coru&nti...