Start la distracție în Centrul Vechi: Seară incendiară cu Adrian Enache și DJ Project&Giulia - FOTO

Vineri seară s-a dat startul unei noi ediții a September Fest, eveniment organizat de municipalitate în Centrul Istoric. Peste 2.000 de botoșăneni au fost prezenți în prima seară de festival pentru aceștia fiiind pregătit un program artistic susținut atât de artiști locali, cât și naționali, dar și o zonă unde să poată servi preparate la grătar și să bea o bere.

Start la distracție în Centrul Vechi: Seară incendiară cu Adrian Enache și DJ Project&Giulia - FOTO

Cum era de așteptat terasele special amenajate lână tarabele comercianților s-au umplut după lăsarea serii. De asemenea, parcarea din fața magazinului Elvila, unde a fost amenajată zona de distracție dar și se de senzații tari a fost luată cu asalt, mai ales de copii.

Spectacolul din prima seară de September Fest a fost deschis de Ansamblul Folcloric “Cristeşti”, după care pe scenă a urcat Iustina Irimia-Cenuşă.

După ora 20.00 pe scenă a urcat cunoscuta intepretă de muzică populară Laura Lavric. Aceasta s-a întreținut în permanență cu publicul căruia i-a împărtășit într-o notă glumeață experiențe din viața sa. 

Recitalul artistei a fost urmat de un show susținut de Adrian Enache. Cântărețul a fost într-o formă de zile mari, "One man show" după cum el însuși a afirmat. Acesta a spus că iubește Botoșaniul și a ținut să îl laude de câteva ori în timpul prestației sale pe primarul Cătălin Flutur.


Adrian Enache a spus că șase luni pe an lucrează în Las Vegas, unde este Elvis Presley, iar în cealaltă jumătate de an pe care o petrece în țară prezintă o emsiune TV. Pe scena de la September Fest, Enache a interpretat melodii pentru toate gusturile, la un moment coborând în rândul spectatorilor care s-au prinsă în horă.

După câteva zeci de minute în care a făcut show, Adrian Enache a coborâr de pe scenă întreținându-se în spatele acesteia cu primarul Cătălin Flutur, care a venit împreună cu soția sa.

Spectacolul a fost încheiat în prima seară de festival de DJ Project și Giulia. Cântăreața a fost o apariție extrem de sexi, spre încântarea spectatorilor. 

Sâmbătă, 9 septembrie, vor urca pe scenă trupe locale, Ioana Ignat, Ovi şi Randi, iar în ultima zi de September Fest, duminică, vor concerta Valentina Tipa Lulciuc, Nineika şi Spitalul de Urgenţă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Peste 200 de copii născuţi prematur, în 2017, la Maternitatea Botoşani. “Au fost şi copii sub 1.000 de grame”

astăzi, 14:09
1191

Numărul copiilor care se nasc prematur, la Botoşani, se păstrează constant de la un an la altul. Potrivit medicului Carmen Zaboloteanu, şeful Secţiei Neonatologie de la Secţia de Obstetrică ş...

Învingătorii născuţi la Maternitatea Botoşani, sărbătoriţi de cadrele medicale – FOTO

astăzi, 13:20
5240

Bucuria şi seninătatea de pe chipurile micuţilor nu trădează nicio clipă faptul că, atunci când au venit pe lume, unii au fost la un pas de moarte, doar mamele fiind cele care încă...

Bani obținuți de o primărie din județul Botoșani pentru alimentarea cu apă a întregii comune

astăzi, 10:44
6158

O primărie din județul Botoșani a reușit să obțină fonduri pentru realizarea unui sistem de alimentare cu apă în toate satele din comună. Fondurile pentru realizarea acestei in...