Start la distracție în Centrul Vechi: Seară incendiară cu Adrian Enache și DJ Project&Giulia - FOTO

Vineri seară s-a dat startul unei noi ediții a September Fest, eveniment organizat de municipalitate în Centrul Istoric. Peste 2.000 de botoșăneni au fost prezenți în prima seară de festival pentru aceștia fiiind pregătit un program artistic susținut atât de artiști locali, cât și naționali, dar și o zonă unde să poată servi preparate la grătar și să bea o bere.

Start la distracție în Centrul Vechi: Seară incendiară cu Adrian Enache și DJ Project&Giulia - FOTO

Cum era de așteptat terasele special amenajate lână tarabele comercianților s-au umplut după lăsarea serii. De asemenea, parcarea din fața magazinului Elvila, unde a fost amenajată zona de distracție dar și se de senzații tari a fost luată cu asalt, mai ales de copii.

Spectacolul din prima seară de September Fest a fost deschis de Ansamblul Folcloric “Cristeşti”, după care pe scenă a urcat Iustina Irimia-Cenuşă.

După ora 20.00 pe scenă a urcat cunoscuta intepretă de muzică populară Laura Lavric. Aceasta s-a întreținut în permanență cu publicul căruia i-a împărtășit într-o notă glumeață experiențe din viața sa. 

Recitalul artistei a fost urmat de un show susținut de Adrian Enache. Cântărețul a fost într-o formă de zile mari, "One man show" după cum el însuși a afirmat. Acesta a spus că iubește Botoșaniul și a ținut să îl laude de câteva ori în timpul prestației sale pe primarul Cătălin Flutur.


Adrian Enache a spus că șase luni pe an lucrează în Las Vegas, unde este Elvis Presley, iar în cealaltă jumătate de an pe care o petrece în țară prezintă o emsiune TV. Pe scena de la September Fest, Enache a interpretat melodii pentru toate gusturile, la un moment coborând în rândul spectatorilor care s-au prinsă în horă.

După câteva zeci de minute în care a făcut show, Adrian Enache a coborâr de pe scenă întreținându-se în spatele acesteia cu primarul Cătălin Flutur, care a venit împreună cu soția sa.

Spectacolul a fost încheiat în prima seară de festival de DJ Project și Giulia. Cântăreața a fost o apariție extrem de sexi, spre încântarea spectatorilor. 

Sâmbătă, 9 septembrie, vor urca pe scenă trupe locale, Ioana Ignat, Ovi şi Randi, iar în ultima zi de September Fest, duminică, vor concerta Valentina Tipa Lulciuc, Nineika şi Spitalul de Urgenţă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1314

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
684

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1068

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....