Stam bine la capitolul spatii verzi!

Stam bine la capitolul spatii verzi!
Botosaniul este unicul oras din tara care indeplineste norma ceruta de UE privind spatiul verde pe cap de locuitor, spun autoritatile locale.

Profitand de ziua de astazi, Ziua Mediului, primarul municipiului Botosani a confirmat ca Botosani este singurul oras din Romania care indeplineste conditiile Uniunii Europene privind spatiul verde pe cap de locuitor.

"Nu vreau sa treaca neobservata Ziua Mediului la Botosani, pentru ca este destul de importanta. Vreau sa va confirm ca municipiul Botosani este unicul oras din Romania care indeplineste norma ceruta de UE privind spatiul verde pe cap de locuitor. Au fost foarte multe discutii pe acesta tema, pro si contra, ca se distrug sau nu spatiie verzi. Clar ca ne mandrim cu acest lucru, si probabil s-a vazut ca ne preocupa cum arata orasul, cum arata zonele verzi si rondurile de flori", a precizat primarul Catalin Flutur.

Se pare ca specialistii au analizat, au calculat si au constatat ca ne situam pe acest onorabil loc I, cu posibilitatea, potrivit primarului, chiar de a indeplini tinta finala, aceea de 26 metri patrati pe cap de locuitor, prin introducerea parcului din zona de agrement Cornisa in intravilanul municipiului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
512

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
72

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
90

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...