Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

Dacă vremea va fi caldă în următoarele zile, copiii vor avea la dispoziţie în Parcul Mihai Eminescu şi spaţiul de joacă cu taxă, acolo unde deja au fost montate sau curăţate jucăriile.

Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Printre acestea şi un tobogan gonflabil, care să-l înlocuiască pe cel folosit în anii anteriori dar care nu mai prezenta siguranţă în exploatare. De asemenea, se doreşte şi achiziţionarea unei trambuline elastice noi, toată investiţia ridicându-se la 17-18.000 de euro.

"E o soluţie temporară şi sperăm să ţină zilele astea, când sigur va fi aglomeraţie la spaţiul de joacă. Un nou tobogan este în procedură de achiziţie, după ce municipalitatea ne-a alocat fonduri în acest sens", spune Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani.

Odată cu deschiderea spaţiului de joacă a fost umplut şi lacul cu apă, pentru ca doritorii să se plimbe cu hidrobicicletele. 

În ceea ce privește tarifele, directorul DSPSA susține că se impune o majorare în condițiile în care au crescut și cheltuielile. Anul trecut tariful a fost de 24 lei pe oră pentru o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lac, si 11,4 lei pe oră pentru terenul de joacă. Deocamdată, se face un calcul pentru noile tarife.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1744

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
219

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
140

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...