Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

Dacă vremea va fi caldă în următoarele zile, copiii vor avea la dispoziţie în Parcul Mihai Eminescu şi spaţiul de joacă cu taxă, acolo unde deja au fost montate sau curăţate jucăriile.

Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Printre acestea şi un tobogan gonflabil, care să-l înlocuiască pe cel folosit în anii anteriori dar care nu mai prezenta siguranţă în exploatare. De asemenea, se doreşte şi achiziţionarea unei trambuline elastice noi, toată investiţia ridicându-se la 17-18.000 de euro.

"E o soluţie temporară şi sperăm să ţină zilele astea, când sigur va fi aglomeraţie la spaţiul de joacă. Un nou tobogan este în procedură de achiziţie, după ce municipalitatea ne-a alocat fonduri în acest sens", spune Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani.

Odată cu deschiderea spaţiului de joacă a fost umplut şi lacul cu apă, pentru ca doritorii să se plimbe cu hidrobicicletele. 

În ceea ce privește tarifele, directorul DSPSA susține că se impune o majorare în condițiile în care au crescut și cheltuielile. Anul trecut tariful a fost de 24 lei pe oră pentru o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lac, si 11,4 lei pe oră pentru terenul de joacă. Deocamdată, se face un calcul pentru noile tarife.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Lumea mea depinde de noi". Apa nu este o sursă inepuizabilă! FOTO

Vineri, 17 Noiembrie 2017
173

Tema Săptămânii Educației Globale ne-a adus anul acesta înțelesuri ascunse în fiecare cuvânt. O dată în plus este subliniat faptul că nu este loc pentru egoism; tr...

ACS Poli Timişoara- FC Botoşani 1-1

Vineri, 17 Noiembrie 2017
548

FC Botoşani a terminat la egalitate, 1-1, partida disputată în deplasare la Timişoara. Gazdele au deschis scorul în minutul 23 prin Bîrnoi ce a primit o pasă excelentă de la Cre...

Şi-a bătut un vecin cu hârleţul şi a ajuns în faţa judecătorilor

Vineri, 17 Noiembrie 2017
316

Un bărbat a ajuns să fie trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru tentativă de omor, după ce a lovit un vecin cu un hârleţ. Potrivi...