Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

Dacă vremea va fi caldă în următoarele zile, copiii vor avea la dispoziţie în Parcul Mihai Eminescu şi spaţiul de joacă cu taxă, acolo unde deja au fost montate sau curăţate jucăriile.

Spaţiu de joacă pregătit pentru copii în Parcul Eminescu - FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Printre acestea şi un tobogan gonflabil, care să-l înlocuiască pe cel folosit în anii anteriori dar care nu mai prezenta siguranţă în exploatare. De asemenea, se doreşte şi achiziţionarea unei trambuline elastice noi, toată investiţia ridicându-se la 17-18.000 de euro.

"E o soluţie temporară şi sperăm să ţină zilele astea, când sigur va fi aglomeraţie la spaţiul de joacă. Un nou tobogan este în procedură de achiziţie, după ce municipalitatea ne-a alocat fonduri în acest sens", spune Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement din cadrul Primăriei Botoşani.

Odată cu deschiderea spaţiului de joacă a fost umplut şi lacul cu apă, pentru ca doritorii să se plimbe cu hidrobicicletele. 

În ceea ce privește tarifele, directorul DSPSA susține că se impune o majorare în condițiile în care au crescut și cheltuielile. Anul trecut tariful a fost de 24 lei pe oră pentru o plimbare cu barca sau hidrobicicleta pe lac, si 11,4 lei pe oră pentru terenul de joacă. Deocamdată, se face un calcul pentru noile tarife.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani a prezentat noii jucători. "Sunteți martorii unui mare început!"

astăzi, 12:13
118

Joi, de la ora 10.30, a avut loc conferința de presă prin care președintele FC Botoșani, Cătălin Anton, a prezentat noii jucători care vor face parte din familia FC Botoșani pentru noul sezon ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

astăzi, 12:08
81

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...

Cetăţean rus oprit la frontieră

astăzi, 11:43
104

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat, în zona de competenţă, un cetăţean din Federaţia Rusă care a încercat să treacă ilegal frontiera, peste apa râului Prut. ...