Soseaua Mortii are nevoie de reparatii urgente!

Soseaua Mortii are nevoie de reparatii urgente!

 Un tanar si-a pierdut viata, iar prietena acestuia a fost grav ranita in ultimul accident grav produs pe Soseaua Mortii  

Soseaua Mortii, care ani de zile a facut zeci de victime, a intrat in atentia autoritatilor judetene. Mai precis, sefii judetului Botosani vor solicita Guvernului sa intreprinda masuri pentru reparatia drumului.

Este vorba despre drumul european pe tronsonul Botosani-Suceava, de la kilometrul 21 la kilometrul 39.
 
"Am rugat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani sa faca un raport dupa ultimul accident grav petrecut pe drumul spre Suceava, intrucat pe acest tronson se petrec in mod nejust prea multe accidente rutiere. Bilantul este cutremurator, intrucat pana in prezent pe acea portiune s-au produs 98 de accidente soldate cu decesul a 14 persoane, 25 de raniti grav si 110 raniti usor", a precizat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Dupa raportul Politiei judetene, prefectul va inainta o adresa catre Ministerul Transporturilor.

"In cadrul sedintei de Guvern ce va urma vom face o interventie, impreuna cu presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, si cu primarul municipiului Botosani, Catalin Flutur, prin care vom solicita inceperea lucrarilor pe acea portiune de drum", a completat Roman.

Conform celor precizate de reprezentantul Guvernului in teritoriu, drumul este foarte deteriorat, uzat, nu mai are aderenta, iar cand ploua devine extrem de alunecos.

"Am luat legatura si cu presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a se interveni si pe portiunea de drum din judetul Suceava", a mentionat Roman.

Ultimul accident grav produs in zona Vladeni, pe drumul Botosani-Suceava, s-a soldat cu decesul unui tanar din Bacau si ranirea grava a prietenei acestuia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O ocrotitoare și binefăcătoare a câinilor maidanezi, propusă pentru titlul de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani

astăzi, 17:42
1154

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din data de 29 noiembrie va fi și un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de onoare lui Heike Lindlohr, fondatoarea...

Marcela Motoc aduce "Fata din Curcubeu" la Botoșani!

astăzi, 17:30
175

De pe scenele pariziene, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Botoșani. Un text de Lia Bugnar și o actriță care a străbătut lumea pentru ca într-un târziu ea, lumea, să &icir...

Intervenţie a salvatorilor botoșăneni la simularea unui accident aviatic -FOTO

astăzi, 16:23
382

Potrivit scenariului, în urma unui accident aviatic s-a produs un incendiu în pădurea Gorovei. Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului cu ajutorul unui elicopter cu dispoz...