Soluții căutate pentru o intersecție aglomerată din municipiul Botoșani

Soluții căutate pentru o intersecție aglomerată din municipiul Botoșani

 Accident in Capatul 1, pe fondul neacordarii de prioritate  

Reprezentanții Primăriei municipiului Botoșani încearcă să găsească o soluție pentru decongestionarea traficului în una dintre cele mai intens circulate intersecții din oraș.

Este vorba de intersecția dintre Bulevardul George Enescu și strada Primăverii, în Capătul 1. Una dintre cele mai viabile soluții ar fi amenajarea unui sens giratoriu, dar realizarea unei astfel de investiții depinde de fondurile existente în acest an în bugetul local.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că oportunitatea realizării unui sens giratoriu în respectiva intersecție va fi pusă în discuție și în cadrul comisiei de sistematizare a circulației. 

"În respectiva intersecție la orele de vârf traficul este congestionat. S-ar impune discutarea unei investiții într-un sens giratoriu. Avem un singur impediment, linia de tramvai, care impune o funcționare atipică a unui sens giratoriu, dar în funcție și de disponibilitățile financiare, în funcție de recomandarea comisiei de sistematizare a circulației vom aborda acest subiect", a menționat viceprimarul Cosmin Andrei.

În intersecție din Capătul 1 au avut loc și numeroase accidente de circulație, produse în special pe fondul neacordării de prioritate. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Directorul ITM Botoşani, despre salariile angajaţilor in instituţie: "Cum vor putea rezista tentaţiei de a refuza..."

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
762

Salariile care le-au fost stabilite prin noua Lege a salarizării îi nemulţumesc profund pe angajaţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Botoşani.Situaţia existentă la nivelul i...

Directorii Spitalului Mavromati ameninţă cu demisia!

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
1213

O bună parte dintre cei aflaţi în echipa de conducere a Spitalului Judeţean Mavromati ameninţă că îşi vor da demisiile de pe funcţii începând cu data de 1 ianuarie....

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
1068

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...