Soluții căutate pentru o intersecție aglomerată din municipiul Botoșani

Soluții căutate pentru o intersecție aglomerată din municipiul Botoșani

 Accident in Capatul 1, pe fondul neacordarii de prioritate  

Reprezentanții Primăriei municipiului Botoșani încearcă să găsească o soluție pentru decongestionarea traficului în una dintre cele mai intens circulate intersecții din oraș.

Este vorba de intersecția dintre Bulevardul George Enescu și strada Primăverii, în Capătul 1. Una dintre cele mai viabile soluții ar fi amenajarea unui sens giratoriu, dar realizarea unei astfel de investiții depinde de fondurile existente în acest an în bugetul local.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că oportunitatea realizării unui sens giratoriu în respectiva intersecție va fi pusă în discuție și în cadrul comisiei de sistematizare a circulației. 

"În respectiva intersecție la orele de vârf traficul este congestionat. S-ar impune discutarea unei investiții într-un sens giratoriu. Avem un singur impediment, linia de tramvai, care impune o funcționare atipică a unui sens giratoriu, dar în funcție și de disponibilitățile financiare, în funcție de recomandarea comisiei de sistematizare a circulației vom aborda acest subiect", a menționat viceprimarul Cosmin Andrei.

În intersecție din Capătul 1 au avut loc și numeroase accidente de circulație, produse în special pe fondul neacordării de prioritate. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Fără bonusuri financiare pentru cei din conducerea unei societăți subordonată Consiliului Local

Vineri, 19 Ianuarie 2018
212

Membrii Consiliului de Administrație de la societatea Urban Serv nu se vor bucura anul acesta de bonusul financiar pe care l-au încasat în anii anteriori, pe lângă indemnizație.&n...

Posturi de şefi desfiinţate la Urban Serv!

Vineri, 19 Ianuarie 2018
518

Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, în noua organigramă nu se mai regăsesc 25 de posturi, dintre care şase sunt de conducere. Majoritatea persoanelor care ocupau aceste posturi...

Patinoar pe trotuare! Reproşuri la adresa societăţii Urban Serv – FOTO

Vineri, 19 Ianuarie 2018
343

Oamenii au sesizat situaţia pe adresa redacţiei Stiri.Botosani.ro şi spun că mai multe persoane au căzut după ce au alunecat pe gheaţa de pe trotuare şi susţin că nu este normal să fie o as...