Soluție găsită pentru necazul proprietarilor de terenuri de lângă depozitul ecologic de deșeuri
BOTOSANI

Soluție găsită pentru necazul proprietarilor de terenuri de lângă depozitul ecologic de deșeuri

Problema de la depozitul ecologic din comuna Stăuceni privitoare la deșeurile care ajung pe terenurile agricole aflate în imediata apropiere a fost pusă în discuție, luni, în cadrul ședinței operative de la Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a precizat că va fi montat un gard, înalt de câțiva metri, care să împiedice pungile și ambalajele purtate de vânt să ajungă pe terenurile cultivate.

"Vom face un gard pe creasta taluzului, probabil pe două laturi, pe direcția vântului predominant, Nord, Nord-Est, că să stopăm deșeurile care se duc pe terenurile agricole. Vara aceasta îl facem. Trebuie să luăm măsuri", a spus Costică Macaleți.

Cetățenii care au terenuri în apropierea depozitului ecologic din localitatea Victoria sunt disperați. Sute de pungi și ambalaje din plastic, purtate de vânt, le-au acoperit terenurile agricole. Încercarea angajaților depozitului de a strânge aceste deșeuri este în zadar. 

Citește și Disperare la Stăuceni! Terenurile oamenilor, acoperite de gunoaiele de la depozitul ecologic! FOTO, VIDEO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Nu sunt bani pentru salariile angajaţilor de la Protecţia Copilului, pe final de an!

Vineri, 22 Septembrie 2017
834

Situaţia financiară delicată a fost adusă în atenţia autorităţilor dar şi a parlamentarilor de Camelia Socianu, liderul Sindicatului Impact.La rectificarea de buget Consiliul Judeţe...

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

Vineri, 22 Septembrie 2017
1675

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

Vineri, 22 Septembrie 2017
1905

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...