Soluție căutată pentru munții de deșeuri de la platformele din municipiu

Soluție căutată pentru munții de deșeuri de la platformele din municipiu

Conducerea societății Urban Serv încearcă să identifice o soluție pentru ca platformele de colectare a deșeurilor din municipiul Botoșani să nu mai fie atât de pline la început de săptămână.

În prezent această situaie apare întrucât duminica nu se ridică gunoiul pentru că nu este deschis depozitul de la Stăuceni.

Simion Drelciuc, directorul operatorului de salubritate, susține că a făcut o solicitare pentru ca programul în ziua de sâmbătă să fie prelungit cu încă patru ore, întrucât la începutul lunii septembrie va începe colectarea și pe zona IV din județ.

"Am stabilit un program ce va fi aplicat începând cu data de 1 septembrie. Încercăm cu acest program să eliminăm situația existentă de la platformele din orațș. Am solicitat și Consiliului Local, Consiliului Județean, ADI Ecoproces ca cel puțin programul de sâmbătă să fie extins de la ora 14.00 la ora 18.00, având în vedere că în caietul de sarcini referitor la zona IV se prevede că se face colectarea șase zile pe săptămână în mediul urban și perioada de colectare e între 06.00 și 18.00", a precizat directorul Urban Serv.

Drelciuc susține că dacă se va prelungi programul și angajații vor trebui plătiți în plus pentru orele suplimentare. 

 

 

Spune-ne opinia ta