Solicitări de transfer, refuzate la Serviciul de Permise Botoșani. Noi demersuri la nivel central!

Solicitări de transfer, refuzate la Serviciul de Permise Botoșani. Noi demersuri la nivel central!

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCÎV) Botoșani nu a primit încă aprobare pentru a face angajări din sursă externă, dar reprezentanții Instituției Prefectului au făcut o nouă solicitare în acest sens la nivel central, Serviciul confruntându-se cu un deficit major de personal.

Potrivit lui Dănuț Ciubotaru, șeful SPCRPCÎV, ar mai fi nevoie de încă patru angajați pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții normale, una dintre consecințele lipsei de personal fiind timpii mari de așteptare. 

"Am făcut revenire la adresa prin care am solicitat scoaterea posturilor la concurs, din sursă externă, mai era vorba de două posturi pe care nu am reușit să le ocupăm. Am făcut revenire săptămâna trecută, am trimis către Direcția Generală de Permise, prin care am solicitat scoaterea posturilor la concurs și în continuare așteptăm răspunsul", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deși au fost persoane de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne care au dorit să se transfere la Serviciul Permise nu le-a fost aprobată solicitarea întrucât la nivelul tuturor structurilor există deficit de personal.

"Avem foarte mulți care au vrut să vină de la multe instituții, Inspectoratul de Poliție Județean, Jandarmerie, dar nu li s-a aprobat transferul tot din lipsă de personal.  Un cadru de la noi preia în jur de 70-80 de persoane  pe zi. Sperăm ca în primele două luni ale anului să reglementăm situația", a precizat șeful Serviciului Permise

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Şeful ISU Botoşani, către directorii de şcoli: "Nu este ISU împotriva eliberării autorizaţiei de securitate la incendiu, dar nu putem să..."

astăzi, 13:40
207

Col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a precizat că din cele 508 unităţi de învăţământ de pe raza judeţului, în urma verific...

Ajutor cerut prefectului de sinistraţii de pe Primăverii. "Dacă se va stabili că neglijenţa e cauza exploziei, problema nu e bună"

astăzi, 12:59
338

Oamenii i-au cerut reprezentantului Guvernului în teritoriu să facă demersuri în vederea obţinerii unor fonduri de la nivel central cu care să fie achitate lucrările de consolidare ca...

Directorii de şcoli din întreg judeţul, convocaţi în şedinţă. Ce li s-a transmis! FOTO

astăzi, 12:16
1693

La şedinţă au participat şi deputatul Mihaela Huncă, fost inspector şcolar general, deputatul Marius Budăi, părintele protopop Lucian Leonte, reprezentanţi ai structurilor Ministerului Afacer...