Solicitări de transfer, refuzate la Serviciul de Permise Botoșani. Noi demersuri la nivel central!

Solicitări de transfer, refuzate la Serviciul de Permise Botoșani. Noi demersuri la nivel central!

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCÎV) Botoșani nu a primit încă aprobare pentru a face angajări din sursă externă, dar reprezentanții Instituției Prefectului au făcut o nouă solicitare în acest sens la nivel central, Serviciul confruntându-se cu un deficit major de personal.

Potrivit lui Dănuț Ciubotaru, șeful SPCRPCÎV, ar mai fi nevoie de încă patru angajați pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții normale, una dintre consecințele lipsei de personal fiind timpii mari de așteptare. 

"Am făcut revenire la adresa prin care am solicitat scoaterea posturilor la concurs, din sursă externă, mai era vorba de două posturi pe care nu am reușit să le ocupăm. Am făcut revenire săptămâna trecută, am trimis către Direcția Generală de Permise, prin care am solicitat scoaterea posturilor la concurs și în continuare așteptăm răspunsul", a precizat prefectul Dan Nechifor.

Deși au fost persoane de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne care au dorit să se transfere la Serviciul Permise nu le-a fost aprobată solicitarea întrucât la nivelul tuturor structurilor există deficit de personal.

"Avem foarte mulți care au vrut să vină de la multe instituții, Inspectoratul de Poliție Județean, Jandarmerie, dar nu li s-a aprobat transferul tot din lipsă de personal.  Un cadru de la noi preia în jur de 70-80 de persoane  pe zi. Sperăm ca în primele două luni ale anului să reglementăm situația", a precizat șeful Serviciului Permise

 

Spune-ne opinia ta