Social democrații și-au impus consilierii în AGA ale societăților subordonate

Social democrații și-au impus consilierii în AGA ale societăților subordonate

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Municipal, au fost desemnați câte doi aleși locali în Adunările Generale ale Acționarilor la societățile comerciale pe care le-au înființat și la care CL este acționar unic.

 Prin urmare, conform Codului Administrativ, consilierii locali împuterniciți să reprezinte interesele unității administrativ teritoriale în societăți sunt desemnați prin hotărâre a consiliului local, în condițiile legii, cu respectarea regimului incompatibilităților aplicabil și a configurației politice de la ultimele alegeri locale.

La societatea Eltrans SA au fost desemnați în AGA, actualul viceprimar Bogdan Buhăianu și consilierul local Călin Bosovici, în timp ce la SC Locativa au fost aleși să reprezinte interesele municipalității, consilierii Silvia Diaconu și Marius Rogojinschi. Directorul Urban Serv, dar și consilier local, Gabriel Tănasă și alesul local Marius Buliga vor fi în AGA la Modern Calor SA, în timp ce la societatea locală de salubrizare, cei care vor fi reprezentanții Consiliului Local în AGA sunt aleșii Dana Lăzăruc și Petru Lăzăruc.

 

Spune-ne opinia ta