Social-democrații din Consiliul Local fac ședință extraordinară pentru Cornișa

Social-democrații din Consiliul Local fac ședință extraordinară pentru Cornișa

Acuzați că blochează deschiderea Parcului de agrement Cornișa, după ce nu au fost de acord cu un proiect de hotărâre de preluare a obiectivelor finalizate, consilierii social-democrați au convocat o ședință extraordinară de Consiliu Local pentru a dezbate acest subiect.

Ședința a fost convocată pentru data de 9 mai, la ora 11.00, fiind invitat și managerul de proiect Adriana Zăiceanu, pentru a da explicații.

"Am convocat în ziua de 9 mai o ședință extraordinară cu un singur punct pe ordinea de zi, proiectul care a fost respins privind transferul bunurilor care au rezultat din implementarea proiectului Parcul de agrement Cornișa. Am convocat consilerii pentru a discuta acest subiect și am invitat și managerul de proiect pentru a da toate detaliile necesare. Între timp așteptăm și răspunsul de la ADR Nord-Est și o să vedem cum decurg discuțiile. S-a invocat faptul că dorim să împiedicăm acest proiect. Nu dorim acest lucru și am convocat o ședință extraordinară", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Andrei este și președintele Comisiei de recepție a investiției de la Cornișa. Refuzul PSD-iștilor de a aproba preluarea anumitor obiective a fost motivat prin faptul că nu au primit informații vizavi de stadiul de execuție al lucrărilor și nu cunosc situația reală din teren. 

 

Spune-ne opinia ta