Situația financiară a Primăriei Botoșani este stabilă

Situația financiară a Primăriei Botoșani este stabilă

După ce la finalul mandatului, fostul primar Cătălin Flutur declarat că situația financiară a Primăriei este mai mult decât bună, în conturile municipalității fiind sume consistente, actualul edil Cosmin Andrei susține că situația financiară a Primăriei este una normală.

“Situația Primăriei din punct de vedere financiar este una normală, nu este nicio situație în care avem sume consistente pe care le putem folosi dar nu avem nici deficit care să ne împiedice să ducem la îndeplinire proiectul de buget așa cum a fost aprobat la începutul anului, bineînțeles cu amendamentele necesare care s-au adoptat pe parcurs. Ducem la bun final acest proiect de buget și ne facem treaba în continuare. Situația este una normală, acoperitoare atât pe partea de funcționare cât și pe partea de dezvoltare unde avem excedent care urmează a fi cheltuit în funcție de cum vor decurge lucrările și investițiile pe care le avem la Primăria Botoșani”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Situația financiară a municipalității poate fi edificatoare la finalul anului, pentru că înainte de a plăti salariile celor din aparatul propriu al Primăriei sau al celor de la Poliția Locală și de la Direcția Asistență Socială sunt mai mulți bani în bugetul Primăriei, dar după aceste plăți sumele nu sunt identice, existând o fluctuație.

 

Spune-ne opinia ta