Sinistrati carcotasi sau autoritati indiferente?

Sinistrati carcotasi sau autoritati indiferente?
Grupuri sanitare prevazute cu apa curenta, cu gresie, cu incalzire cu aeroterme electrice. Apa calda chiar, preparata cu boilere electrice, curent electric, frigidere, plite de gatit. Sunt grupurile sanitare de care beneficiaza sinistratii din Radauti Prut, toate la nivel european.

Cu toate acestea, oamenii se plang ca autoritatile nu au grija de ei, ca nu leasigura conditii decente, ca nu au nici macar grupuri sanitare.

Au conditii pe care o sa le regrete cand o sa ajunga la casele lor. Acolo nu vor avea grup sanitar racordat la canalizare, incalzit si cu apa calda. Vor trebui sa isi faca pe banii lor investitia. Aici ,fiind o tabara, am mobilizat toate institutiile si le-am asigurat toate conditiile. Cei care vorbesc sunt carcotasi, nu au alta treaba. Ei nu stau in noroaie, au pista betonata sau pietruita. Sunt conditii europene, as putea spune, a precizat subprefectul David Salgau.

Referitor la faptul ca beau numai apa plata, se pare ca zvonul se refera doar la cei care asteapta sa le aduca autoritatile apa direct la modul. In tabara exista montata de circa doua saptamani o statie de potabilizare a apei, prin grija Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, de unde oamenii se pot aproviziona cu apa. Un angajat al ISU monitorizeaza instalatia si potabilizeaza apa din curtea taberei. Apa, depozitata in recipiente de plastic, este transportata la scoli pentru ca toti elevii sa beneficieze de apa.

Unii beau apa plata fiindca asa s-au obisnuit. Noi nu putem sa le ducem apa acasa. Sa vina sa isi ia ei de acolo. Si cu veceurile se plang ca trebuie sa se duca peste deal ca sa isi faca nevoile. Nu e adevarat. Oamenii nu au habar. Sunt si dusuri montate, daca vrei sa faci dus. Sunt montate langa module, a mai adaugat David Salgau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
106

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
358

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
329

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...