Sinistrati carcotasi sau autoritati indiferente?

Sinistrati carcotasi sau autoritati indiferente?
Grupuri sanitare prevazute cu apa curenta, cu gresie, cu incalzire cu aeroterme electrice. Apa calda chiar, preparata cu boilere electrice, curent electric, frigidere, plite de gatit. Sunt grupurile sanitare de care beneficiaza sinistratii din Radauti Prut, toate la nivel european.

Cu toate acestea, oamenii se plang ca autoritatile nu au grija de ei, ca nu leasigura conditii decente, ca nu au nici macar grupuri sanitare.

Au conditii pe care o sa le regrete cand o sa ajunga la casele lor. Acolo nu vor avea grup sanitar racordat la canalizare, incalzit si cu apa calda. Vor trebui sa isi faca pe banii lor investitia. Aici ,fiind o tabara, am mobilizat toate institutiile si le-am asigurat toate conditiile. Cei care vorbesc sunt carcotasi, nu au alta treaba. Ei nu stau in noroaie, au pista betonata sau pietruita. Sunt conditii europene, as putea spune, a precizat subprefectul David Salgau.

Referitor la faptul ca beau numai apa plata, se pare ca zvonul se refera doar la cei care asteapta sa le aduca autoritatile apa direct la modul. In tabara exista montata de circa doua saptamani o statie de potabilizare a apei, prin grija Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, de unde oamenii se pot aproviziona cu apa. Un angajat al ISU monitorizeaza instalatia si potabilizeaza apa din curtea taberei. Apa, depozitata in recipiente de plastic, este transportata la scoli pentru ca toti elevii sa beneficieze de apa.

Unii beau apa plata fiindca asa s-au obisnuit. Noi nu putem sa le ducem apa acasa. Sa vina sa isi ia ei de acolo. Si cu veceurile se plang ca trebuie sa se duca peste deal ca sa isi faca nevoile. Nu e adevarat. Oamenii nu au habar. Sunt si dusuri montate, daca vrei sa faci dus. Sunt montate langa module, a mai adaugat David Salgau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
818

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
256

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
224

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...