Sinistrati carcotasi sau autoritati indiferente?

Sinistrati carcotasi sau autoritati indiferente?
Grupuri sanitare prevazute cu apa curenta, cu gresie, cu incalzire cu aeroterme electrice. Apa calda chiar, preparata cu boilere electrice, curent electric, frigidere, plite de gatit. Sunt grupurile sanitare de care beneficiaza sinistratii din Radauti Prut, toate la nivel european.

Cu toate acestea, oamenii se plang ca autoritatile nu au grija de ei, ca nu leasigura conditii decente, ca nu au nici macar grupuri sanitare.

Au conditii pe care o sa le regrete cand o sa ajunga la casele lor. Acolo nu vor avea grup sanitar racordat la canalizare, incalzit si cu apa calda. Vor trebui sa isi faca pe banii lor investitia. Aici ,fiind o tabara, am mobilizat toate institutiile si le-am asigurat toate conditiile. Cei care vorbesc sunt carcotasi, nu au alta treaba. Ei nu stau in noroaie, au pista betonata sau pietruita. Sunt conditii europene, as putea spune, a precizat subprefectul David Salgau.

Referitor la faptul ca beau numai apa plata, se pare ca zvonul se refera doar la cei care asteapta sa le aduca autoritatile apa direct la modul. In tabara exista montata de circa doua saptamani o statie de potabilizare a apei, prin grija Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, de unde oamenii se pot aproviziona cu apa. Un angajat al ISU monitorizeaza instalatia si potabilizeaza apa din curtea taberei. Apa, depozitata in recipiente de plastic, este transportata la scoli pentru ca toti elevii sa beneficieze de apa.

Unii beau apa plata fiindca asa s-au obisnuit. Noi nu putem sa le ducem apa acasa. Sa vina sa isi ia ei de acolo. Si cu veceurile se plang ca trebuie sa se duca peste deal ca sa isi faca nevoile. Nu e adevarat. Oamenii nu au habar. Sunt si dusuri montate, daca vrei sa faci dus. Sunt montate langa module, a mai adaugat David Salgau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pățania unui dorohoian: Cum a găsit mașina pe care o parcase pe marginea străzii!

astăzi, 18:22
959

Un bărbat din Dorohoi a avut parte de o surpriză neplăcută duminică dimineața, când a ieșit din curte. Mașina pe care o parcase cu o seară înainte era grav avariată.Dorohoian...

Pentru ca vine gerul polar, ornitologii recomanda sa hranim pasarile cu slanina

astăzi, 15:12
455

Dupa ce meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea drastic si vine viscolul, ornitologii fac un apel catre iubitorii de pasari. "Puneti si slanina cruda la indemana pasarilor, nu do...

Ministerul Sanatatii: Recomandari pentru zilele cu temperaturi scazute

astăzi, 14:10
455

In zilele cu temperaturi scazute, Ministerul Sanatatii recomanda populatiei sa asculte sfatul medicilor, sa evite deplasarile in spatii deschise si expunerea prelungita la frig, sa respecte regulile d...