Sindrom postprimar sau doar rupt de realitate?

Sindrom postprimar sau doar rupt de realitate?

Florin Egner

Helioport, cateva sute de semafoare, apa si canalizare de la Consiliul Local Botosani pentru un cartier iesean, dar si laptop pentru fiecare consilier!

Negresit, consilierul municipal Florin Egner va ramane in topul politicenilor cu cele mai trasnite idei!

Inexplicabil, insa, toate ideile de mai sus i-au venit dupa ce si-a incheiat mandatul de primar al Botosanilor.

Viceprimarul municipiului, Florin Ghiorghita, isi aduce aminte de astfel de idei nastrusnice, lansate acum doi ani, la o sedinta de CL, in care s-a luat in discutie bugetul local.

Cele mai trasnite propuneri au fost acum doi ani, la propunerile de buget, cand grupul de consilieri PSD, condus de Florin Egner, a venit cu acele propuneri prin care sa asfaltam si sa tragem apa si canalizare intr-un cartier din municipiul Iasi. Au mai propus atunci sa montam cateva sute de semafoare in oras, sa facem un helioport, a precizat Florin Ghiorghita.

Destul de trasnite apreciaza ca sunt si cele facute recent, in ultima sedinta de consiliu, de acelasi Florin Egner. Cand Egner a propus, nici mai mult, nici mai putin, ca fiecare consilier sa fie inzestrat cu laptop personal.

Dar si infiintarea unei societati pe langa CL, dupa un model chipurile adoptat de municipalitatea ieseana.

A propus infiintarea unei firme careia sa ii incredintam lucrarile fara licitatie si sa facem noi asfaltari cu 40 lei pe metru patrat. Lucru absolut imposibil, in conditiile in care numai dotarea unei astfel de firme inseamna cateva milioane de euro si cateva sute de oameni angajati pe care Primaria nu si-i poate permite. Nici investitia si nici banii respectivi, subliniaza viceprimarul.

Din punctul sau de vedere, comportamentul unor consilieri de a emite trasnai este cauzat de dorinta de a-si face cu orice pret imagine.

Parerea mea e ca unii dintre ei au fost sau poate ca sunt rupti de realitatile din oras. Ori ei nu mai stiu ce-si doresc oamenii, ori sunt influentati de catre o persoana care le insufla anumite lucruri pe care le iau chiar de bune. Mai exista varianta ca prin tot felul de chestii din astea trasnite sa incerce sa iasa in evidenta, nereusind sa faca acest lucru prin lucruri concrete, facute pentru botosaneni, a mai adaugat Florin Ghiorghita.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
17

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
106

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
221

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...