Serele din Parc, transformate in zona de agrement

Serele din Parc, transformate in zona de agrement

 Primaria intentioneaza sa amenajeze un bazin de inot in locul serelor  

Peste o luna de zile, serele din Parcul Mihai Eminescu vor ramane doar in amintirea botosanenilor. Conducerea SC Urban Serv SA, societatea care le-a avut in administrare, a solicitat Consiliului Local sa le preia.

Dezafectarea acestor sere a inceput deja, urmand ca cel tarziu la inceputul lunii viitoare terenul sa fie pus la dispozitia Primariei.

Noi am inceput deja dezafectarea serelor si in circa o luna de zile vom elibera terenul din parc, pe care il vom pune la dispozitia Primariei municipiului, a spus Gheoghe Pricopi, directorul general al SC Urban Serv SA.

Unele materiale ce vor fi recuperate de la aceste sere vor fi valorificate, iar cele mai multe vor fi depozitate in magaziile societatii de salubritate. In locul acestor sere, edilii locali intentioneaza sa contruieasca un bazin de inot, investitie ce va fi facuta cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii. In plus, tot in zona serelor se intentioneaza o extindere a parcului, dar pentru aceasta va trebui ca municipalitatea sa mai obtina inca o finantare de la Ministerul Mediului, in valoare de circa 10 miliarde de lei vechi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
483

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...

Ninsoarea de weekend a dat bătăi de cap șoferilor botoșăneni: Nervi în trafic, mașini avariate, victime transportate la spital!

astăzi, 16:40
679

Ninsoarea de martie, care a căzut la Botoșani începând de sâmbătă seară, a creat mari dificultăți șoferilor. În județ s-au înregistrat numeroase accidente soldat...

Județul Botoșani, sub Cod Galben de ninsori și frig până la miezul nopții!

astăzi, 14:45
366

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare COD GALBEN, valabilă artăzi, până la ora 23.00, meteorologii atenționând că în intervalul menționat se vor înregistra ...