Separatoare de sens montate pe Șoseaua Iașului, la Lebăda

Separatoare de sens montate pe Șoseaua Iașului, la Lebăda

Municipalitatea a demarat procedura de achziție a separatoarelor de sens ce urmează a fi montate pe Șoseaua Iașului, de la benzinăria Lukoil și până la sensul giratoriu de la Lebăda.

Decizia de a fi montate aceste separatoare a fost luată de Comisia de sistematizare a circulației rutiere în municipiul Botoșani pe fondul accidentelor rutiere grave ce s-au produs în ultimii doi ani în acea zonă.

Separatoarele de sens, care vor fi dintr-un plastic dur, vor fi montate în vara acestui an. 

"Comisia de sistematizare rutieră ne-a transmis un proces verbal de la o întrunire de a dumnealor în care apare semnalat că s-a discutat despre montarea acestor separatoare și s-a bifat cu Da. Din cele discutate cu domnul primar am înțeles că sunt în procedura de achiziție prin Direcția Edilitare urmând ca odată cu cumpărarea lor să le montăm", a precizat Eugen Țurcanu directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement.

În prezent, sensurile de mers sunt separate cu linie dublă continuă. În repetate rânduri, cetățenii care locuiesc în zonă au solicitat să fie linie discontinuă, pentru a putea intra pe proprietăți, dar propunerea a fost respinsă de fiecare dată. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Concurență mare pentru postul scos la concurs la Serviciul Pașapoarte

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
334

Postul de subofițer scos la concurs în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Botoșani este râvnit de un număr mare de persoane.Po...

Autorităţile botoşănene, în alertă din cauza Codului Galben de vreme rea! Drumarii, pregătiţi să intervină!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
579

Prefectul judeţului, Dan Şlincu, le-a cerut şefilor instituţiilor ce fac parte din CJSU să fie disponibili în orice moment şi pregătiţi să intervină dacă situaţia o va impune....

Monumente istorice dispărute de zeci de ani, existente încă pe hârtie. "Din motive pur administrative sau de indolenţă a unor funcţionari..."

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
269

Mai multe obiective din judeţul Botoşani, care au fost încadrate în categoria monumentelor istorice, dar care sunt dispărute fizic de zeci de ani, figurează în continuare pe list...