Seful Politiei Comunitare: Acuzatiile lansate de candidatul Gabriel Oprisanu sunt probabil facute la cald!

Seful Politiei Comunitare: Acuzatiile lansate de candidatul Gabriel Oprisanu sunt probabil facute la cald!

Vasile Raileanu, seful Politiei Comunitare Botosani

Acuzatiile lansate de candidatul Gabriel Oprisanu sunt probabil facute la cald Directorul Politiei Comunitare Botosani, Vasile Raileanu, isi manifesta surprinderea vizavi de declaratiile candidatului PNL, Gabriel Oprisanu.

Politia Comunitara asigura paza pe timp de noapte intre orele 21.00 si 5.00 la locurile legale pentru afisaj stabilite prin dispozitia primarului municipiului Botosani, se arata in comunicatul remis redactiei de Politia Comunitara Botosani. In plus, Politia Comunitara a raspuns prompt atat prin asigurarea masurilor de paza a corturilor din actiunea Luna Sanatatii, cat si cu ocazia incidentului provocat la sediul de campanie al candidatului PNL Gheorghe Ciubotaru, asigurand restabilirea masurilor de ordine.

Amintim ca de la inceputul campaniei electorale agentii comunitari au aplicat un numar de 32 de sanctiuni din care 5 cu amenda in valoare de 450 lei, iar 27 cu avertisment scris aplicate la H.C.L. 76/2002, pentru lipirea de afise in alte locuri decat cele stabilite pentru afisaj.

Pe langa acestea, la Legea 35/2008 au fost aplicate 5 sanctiuni contraventionale din care 2 cu amenda in valoare de 2.000 lei, iar alte 3 cu avertisment. Amenzile sunt usturatoare dovada stand sanctiunea contraventionala cu amenda in valoare de 1.000 lei aplicata unui tanar care a distrus unul din bannerele apartinand candidatului PSD+ PC, Liviu Contac.

Acuzatiile lansate de candidatul Gabriel Oprisanu sunt probabil facute la cald. Noi nu facem campanie electorala, iar activitatea desfasurata in contextul campaniei vorbeste de la sine asupra echidistantei de care dam dovada.

In cazul in care vreun angjaat al Politiei Comunitare este dovedit ca s-a implicat in campania eletorala prin protejarea unor partide, acesta va suporta rigorile legii 188/1999, a functionarului public, mergand pana la destituirea din functie, se arata in comunicatul semnat de Col. (r) Vasile Raileanu, seful Politiei Comunitare Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
48

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
78

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
87

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...