Șefa Autorității Tutelare în vizorul viceprimarului Toma

Șefa Autorității Tutelare în vizorul viceprimarului Toma

În ultima perioadă activitatea din cadrul Autorității Tutelare din cadrul Primăriei municipiului Botoșani, a fost luată în vizorul viceprimarului Liviu Toma.

Acesta susține că există o serie de nemulțumiri din partea unor cetățeni care s-au arătat de modul în care sunt tratați. Melania Manolache, șefa Autorității Tutelare este în fapt pensionară, dar a solicitat prelungirea contractului, derogarea fiindu-i aprobată. Din câte știu eu, în luna mai expiră contractul doamnei Manolache și voi avea un cuvânt de spus în ceea ce privește prelungirea contractului dumneaei și cred că nu va mai continua. Există o serie de nemulțumiri pe care le voi verifica personal și împreună cu domnul primar vom analiza și se va decide, a declarat viceprimarul Liviu Toma.

În cadrul biroului Autorității Tutelare activează trei consilieri juridici. În momentul de față, unul dintre ei, una mai exact este în concediu pentru creșterea copilului, un jurist este în concediu de odihnă și unul singur împreună cu șefa de serviciu activează în mod curent.

 

Spune-ne opinia ta