Sef nou la Directia Silvica Botosani!

Seful Ocolului Silvic Darabani, Gabriel Amitrului, a fost instalat astazi la conducerea Directiei Silvice Botosani, in locul lui Mihai Axinte.

La investire a participat si prefectul de Botosani, Cristian Roman, precum si directorul adjunct al Romsilva, Gheorghe Nichiforel.

Gabriel Amitrului, nominalizat pe functie de PDL, va ocupa scaunul de la Directia Silvica in calitate de interimar, pana la organizarea concursului.

Instalarea lui Gabriel Amitrului vine in urma demisiei lui Mihai Axinte, demisie acceptata de Regia Nationala a Padurilor.

Cu ocazia investirii in functie a noului sef al Directiei Silvice Botosani, Gheorghe Nichiforel a anuntat si principalele prioritati ale Romsilva, respectiv impadurirea terenurilor degradate, programul la nivelul tarii ajungand la 3% din suprafata actuala, si finalizarea procesului de punere in posesie a proprietarilor de paduri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
185

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
719

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
227

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...