Sef nou la Directia Silvica Botosani!

Seful Ocolului Silvic Darabani, Gabriel Amitrului, a fost instalat astazi la conducerea Directiei Silvice Botosani, in locul lui Mihai Axinte.

La investire a participat si prefectul de Botosani, Cristian Roman, precum si directorul adjunct al Romsilva, Gheorghe Nichiforel.

Gabriel Amitrului, nominalizat pe functie de PDL, va ocupa scaunul de la Directia Silvica in calitate de interimar, pana la organizarea concursului.

Instalarea lui Gabriel Amitrului vine in urma demisiei lui Mihai Axinte, demisie acceptata de Regia Nationala a Padurilor.

Cu ocazia investirii in functie a noului sef al Directiei Silvice Botosani, Gheorghe Nichiforel a anuntat si principalele prioritati ale Romsilva, respectiv impadurirea terenurilor degradate, programul la nivelul tarii ajungand la 3% din suprafata actuala, si finalizarea procesului de punere in posesie a proprietarilor de paduri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Frigul face victime la Botoşani!

astăzi, 10:55
97

Doi bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce au dormit sub cerul liber. Primul a ajuns pe mâna medicilor un bărbat în vârstă de ...

Fost primar judecat la Botoşani pentru fraudarea alegerilor. Este acuzat de uz de fals

astăzi, 10:45
218

Judecătorii botoşăneni au de soluţionat un dosar inedit. Un fost primar este acuzat de fals intelectual după ce a „mutat” 11 alegători în comuna sa pentru a putea vota la ...

ACUM: Percheziții desfășurate de polițiștii botoșăneni la persoane cercetate pentru furturi din locuințe

astăzi, 09:26
472

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, ...