Sef nou la Directia Silvica Botosani!

Seful Ocolului Silvic Darabani, Gabriel Amitrului, a fost instalat astazi la conducerea Directiei Silvice Botosani, in locul lui Mihai Axinte.

La investire a participat si prefectul de Botosani, Cristian Roman, precum si directorul adjunct al Romsilva, Gheorghe Nichiforel.

Gabriel Amitrului, nominalizat pe functie de PDL, va ocupa scaunul de la Directia Silvica in calitate de interimar, pana la organizarea concursului.

Instalarea lui Gabriel Amitrului vine in urma demisiei lui Mihai Axinte, demisie acceptata de Regia Nationala a Padurilor.

Cu ocazia investirii in functie a noului sef al Directiei Silvice Botosani, Gheorghe Nichiforel a anuntat si principalele prioritati ale Romsilva, respectiv impadurirea terenurilor degradate, programul la nivelul tarii ajungand la 3% din suprafata actuala, si finalizarea procesului de punere in posesie a proprietarilor de paduri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2228

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
826

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
512

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...