Sef nou la Directia Silvica Botosani!

Seful Ocolului Silvic Darabani, Gabriel Amitrului, a fost instalat astazi la conducerea Directiei Silvice Botosani, in locul lui Mihai Axinte.

La investire a participat si prefectul de Botosani, Cristian Roman, precum si directorul adjunct al Romsilva, Gheorghe Nichiforel.

Gabriel Amitrului, nominalizat pe functie de PDL, va ocupa scaunul de la Directia Silvica in calitate de interimar, pana la organizarea concursului.

Instalarea lui Gabriel Amitrului vine in urma demisiei lui Mihai Axinte, demisie acceptata de Regia Nationala a Padurilor.

Cu ocazia investirii in functie a noului sef al Directiei Silvice Botosani, Gheorghe Nichiforel a anuntat si principalele prioritati ale Romsilva, respectiv impadurirea terenurilor degradate, programul la nivelul tarii ajungand la 3% din suprafata actuala, si finalizarea procesului de punere in posesie a proprietarilor de paduri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gheorghe Hagi, cel mai experimentat antrenor din Liga 1. Pe ce loc se află antrenorul FC Botoșani!

astăzi, 15:33
168

Gheorghe Hagi este cel mai experimentat dintre cei 14 tehnicieni care iau startul în ediția 2018-2019 a Ligii 1.  În plus, antrenorul Viitorului este singurul care are în palma...

Poliţiştii rutieri, către Klaus Iohannis: În 2019 vor muri peste 2.000 de persoane în accidente!

astăzi, 14:39
411

Grupul Poliţiştilor Rutieri i-au transmis o scrisoare deschisă preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi solicită să nu promulge modificările Codului Rutier care fac refe...

ANM: Vremea din această perioadă nu se încadrează într-un normal climatologic

astăzi, 14:25
178

“Vremea va fi în general instabilă în toate aceste zile, instabilitatea se va manifesta pe arii mai extinse în zonele de munte şi local în celelalte regiuni. Asta &icir...