Sediul nou al primariei, inaugurat de Zilele Orasului!

Sediul nou al primariei, inaugurat de Zilele Orasului!
Sediul nou al Primariei Botosani, dotat cu candelabre in valoare totala de aproximativ 700 de milioane de lei! In afara de aceste costuri, la cheltuielile initiale se mai adauga si cele privind realizarea curentilor slabi (internet, telefonie etc).

"Inaugurarea speram sa fie cel tarziu de Zilele Orasului, de Sf. Gheorghe. Avem cateva restante la constructori, la cele 6 candelabre fiind o valoare mai mare, de 600-700 milioane de lei vechi, precum si realizarea sistemelor de curenti slabi. Ce e mai important, abia acum a fost publicat anuntul de deschidere a ofertelor de participare pentru realizarea retelelor de curenti slabi, de telefonie mobila, voice over, IT, intranet, plus un sistem de conferinta la sala de sedinte", a precizat Catalin Alexa, viceprimarul municipiului Botosani.

Termenul limita de depunere a ofertelor pentru licitatia privind aceste lucrari, estimata la 210.000 lei, este 19 martie 2010.

"Pentru ca nu a fost inclusa in proiect aceasta cheltuiala, se va trece pe o lista separata", specifica Alexa.

Candelabrele vor fi instalate in sala de Consiliu Local (2), in holul Primariei (2), in biroul primarului (1) si in holul de la intrarea in cladire (1). 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Judeţul Botoşani, pe primul loc pe ţară la o cultură specială

astăzi, 17:36
100

Premisele sunt optimiste şi pentru anul viitor, în condiţiile în care estimările vizează o suprafaţă cultivată cu cânepă de peste 1000 de hectare. În acelaşi timp la D...

Costel Enache, înaintea meciului cu Astra: Avem de luat o revanșă faţă de meciul din tur, o revanşă faţă de oamenii care cred în noi!

astăzi, 15:05
137

Tehnicianul a mai adăugat că ar fi nedrept ca FC Botoşani să nu îşi menţină locul în clasament, după ce s-a depus atâta efort pentru această poziţie. Înaintea partide...

Seminarul Teologic Botoşani marchează cu sobrietate funebră decesului regelui Mihai I - FOTO

astăzi, 14:35
207

În dimineaţa zilei de vineri, 15 decembrie, la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sf. Gheorghe" din Botoşani, ca în fiecare vineri dealtfel, s-a săvârşit Sfâ...