Sediul nou al primariei, inaugurat de Zilele Orasului!

Sediul nou al primariei, inaugurat de Zilele Orasului!
Sediul nou al Primariei Botosani, dotat cu candelabre in valoare totala de aproximativ 700 de milioane de lei! In afara de aceste costuri, la cheltuielile initiale se mai adauga si cele privind realizarea curentilor slabi (internet, telefonie etc).

"Inaugurarea speram sa fie cel tarziu de Zilele Orasului, de Sf. Gheorghe. Avem cateva restante la constructori, la cele 6 candelabre fiind o valoare mai mare, de 600-700 milioane de lei vechi, precum si realizarea sistemelor de curenti slabi. Ce e mai important, abia acum a fost publicat anuntul de deschidere a ofertelor de participare pentru realizarea retelelor de curenti slabi, de telefonie mobila, voice over, IT, intranet, plus un sistem de conferinta la sala de sedinte", a precizat Catalin Alexa, viceprimarul municipiului Botosani.

Termenul limita de depunere a ofertelor pentru licitatia privind aceste lucrari, estimata la 210.000 lei, este 19 martie 2010.

"Pentru ca nu a fost inclusa in proiect aceasta cheltuiala, se va trece pe o lista separata", specifica Alexa.

Candelabrele vor fi instalate in sala de Consiliu Local (2), in holul Primariei (2), in biroul primarului (1) si in holul de la intrarea in cladire (1). 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

astăzi, 14:13
257

B.J., de 35 de ani, din oraşul Ştefăneşti a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de l...

Vinerea Mare va fi sărbătoare legală şi nelucrătoare!

astăzi, 14:13
169

Senatorii au aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, iniţiat de deputatul UDMR Szabo Odon, care prevede că Vinerea Mare - ultima zi de vineri înaintea Paştelui...

Misiuni executate de jandarmi pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic, piscicol şi a tăierilor ilegale de material lemnos!

astăzi, 14:06
49

În conformitate cu atribuţiile Jandarmeriei Române prevăzute de Legea nr. 550 din 2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Jud...